REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šuo – geriausias žmogaus draugas. Kiekvienas gyvūnas turi savo charakterio ypatybes ir rinkdamiesi šuniuką, dažnas išsistudijuojame, kokius „nuopelnus“ būtų galima priskirti jų veislei. Tačiau galima pastebėti ir tai, kad nepaisant įvairių minusų, renkamės būtent vieną ar kitą veislę, kadangi prie jos linksta ir mūsų širdis.

REKLAMA
REKLAMA

Astrologė Palmira Kelertienė mums pataria rinktis šunį ne tik pagal spalvą ar kailio ilgį, bet ir atkreipti dėmesį į savo Zodiako ženklą.

REKLAMA

Ožiaragis – tai kunigaikštis. Jo kūnas bei siela tobuli lyg nepasiekiama kalno viršūnė. Asketiškumas Ožiaragį daro pabrėžtinai elegantišką. Ožiaragis kupinas rafinuoto taurumo, sunkiai suvokiamo kitiems.Ožiaragiams reikia sargų ir ištvermingų šunų. Kadangi šeimininkas yra tvirtos psichikos ir savimi pasitikintys žmogus, šunys taip pat turi būti tvirtai sudėti, ar labai masyvūs, ar labai smulkūs. Dažniausiai tai būna trumpakailiai gyvūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Rotveileris

Šis sargybinis – puikus ožiaragiško šuns pavyzdys. Jis drąsus ir ištvermingas, pasižymi ištikimybe ir supratingumu. Jo vidinė jėga slypi pasitikėjimu savimi, niekur neskubėdamas ir nepanikuodamas stebi aplinką. Gana uždaras, todėl atrodo abejingas. Tartum uola, kaip ir pats Ožiaragis. Nors užsispyręs, tačiau visiškai patikimas – neišsuks iš kelio dėl takelio.

Turto, šeimos ir namų saugotojas. Rotveileriai ilgus amžius buvo po­puliarūs tarp gyvu­lių prekiautojų, mėsininkų. Smuk­lėse besilinksmin­dami po pelningos dienos, šie prikimš­tus pinigų kapše­lius pririšdavo rot­veileriams ant kak­lo. Niekas nedrįs­davo gvieštis taip saugomų svetimų pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Rotveileris (nuotr. Horo.lt)Rotveileris (nuotr. Horo.lt)

 

Rodezijos ridžbekas

Ožiaragiai ir liūtai yra karaliai, tačiau, kur yra vienas karalius, nereikia kito. O štai

Rodezijos ridžbekas kaip tik naudojamas Afri­koje liūtų medžioklei. Kaip bebūtų keista, galingas šuo yra disciplinuotas ir lengvai dresuojamas. Meilus savo šeimininkams ir vaikams, tačiau piktas visiems, kas artinasi prie namų. Ištvermingas, nelepus ir tylus – viską laiko savo širdyje. Įdomu tai, kad Ridžbeko stuburą (tai Ožiaragio sritis kūne) išskiria dvi simetriškos juostos, kuriose plaukas gula prie­šinga kryptimi negu viso kūno kailis.

REKLAMA

 

Rodezijos ridžbekas (nuotr. Horo.lt)Rodezijos ridžbekas (nuotr. Horo.lt)

 

Bulmastifas

Nors yra stambus ir savimi pasitiki, tačiau besąlygiškai klauso savo šeimininko ir jį gina. Protingas bei visuomet stengiasi būti naudingas. Puikiai atspindi Ožiaragio ženklo vyriškąją energiją.

 

Bulmastifas (nuotr. Horo.lt)Bulmastifas (nuotr. Horo.lt)

 

Mančesterio toiterjeras

Pastabūs ir įžvalgūs maži šunyčiai ne tik puošia jūsų namus. Jie puikiai juos saugo ir ištikimai gina. Gana draugiški su kitais šunimis. Priešingai, nei anksčiau paminėtieji šunys, toiterjerai yra subtilūs ir rafinuotų elgesio manierų, todėl primena Ožiaragio ženklo moteris.

REKLAMA

 

Mančesterio toiterjeras (nuotr. Horo.lt)Mančesterio toiterjeras (nuotr. Horo.lt)

Šuo pagal horoskopą: Šaulio ženklas

Šuo pagal horoskopą: Skorpiono ženklas

Šuo pagal horoskopą: Svarstyklių ženklas

Šuo pagal horoskopą: Mergelės ženklas

Šuo pagal horoskopą: Liūto ženklas

Šuo pagal horoskopą: Vėžio ženklas

Šuo pagal horoskopą: Avino ženklas

Šuo pagal horoskopą: Jaučio ženklas

Šuo pagal horoskopą: Dvynių ženklas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų