REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trijų pajūrio verslininkų atostogos Italijoje, populiariame Livinjos kalnų slidinėjimo kurorte, baigėsi baudžiamąja byla.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Klaipėdos apskrities VPK Kretingos rajono policijos komisariatas gavo baudžiamąją bylą iš Kretingos rajono apylinkės prokuratūros.

REKLAMA

„Byla iškelta dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo iš chuliganiškų paskatų. Tolesnė ikiteisminio tyrimo eiga priklausys nuo išvadų, kurias gausime iš sužalojimus tiriančių specialistų“, – sakė prokurorė Irena Gedžiuvienė.

Į Kretingos teisėsaugininkus kreipėsi du žinomi Palangos verslininkai.

Palangiškiai papasakojo, kad nukentėjo dar praėjusio mėnesio 16 dieną būdami Italijoje, Livinjos kalnų slidinėjimo kurorte. Vyriškių teigimu, tądien apie 22 val. juos sumušė kretingiškis.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad būdamas stipriai apsvaigęs nuo alkoholio bei elgdamasis labai ciniškai ir agresyviai jis sudavė kumščiu vienam palangiškiui į veidą, o kitam – į krūtinę, taip sutrikdydamas jų abiejų sveikatą.

Vakar „Respublika“ telefonu susisiekė su nukentėjusiaisiais ir jų apkaltintu palangiškiu. Jie pareiškė, kad šio įvykio nekomentuos. Tik palangiškis leido suprasti, kad kaltas nesijaučia.

„Yra, kaip yra. Nieko nebuvo. O jei žmonės galvoja, kad buvo kitaip...“ – nebuvo kalbus verslininkas.

Sulaukę nukentėjusiųjų pareiškimo, prokurorai kartą jau buvo atsisakę pradėti ikiteisminį tyrimą. Tačiau šis nutarimas apskųstas teismui ir šis jį panaikino.

Darius ČIUŽAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų