REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką tik pergalingai TV3 eteryje nuskambėję „Lietuvos talentai“ jau skelbia naują talentų atranką! Jei manote, kad turite talentą, kuris gali sužavėti ne tik Lietuvą, jei svajojate apie didžiąją sceną, jei norite tapti TV žvaigžde, – užpildykite anketą ir dalyvaukite trečiojo „Lietuvos talentų“ sezono atrankose.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto kūrėjai laukia ne tik dainuojančių, šokančių ir grojančių talentų, bet ir neįprastais gebėjimais apdovanotų žmonių.

REKLAMA

Projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas juokauja, kad talentai yra vienintelė naudinga iškasena Lietuvoje: „Jei rimtai, stebiuosi talentingų žmonių gausa mūsų šalyje. Antrame sezone jų buvo dar daugiau, nei pirmame. O finalas buvo toks stiprus, kad tiek komisijai, tiek žiūrovams buvo sunku išrinkti vieną vienintelį. Neabejojame, kad ir trečiasis ‚Lietuvos talentų' sezonas dar kartą paneigs skeptišką nuomonę, kad mūsų šalyje gabius žmones ant pirštų suskaičiuosi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvavęs ir laimėjęs šiame projekte turiu neįkainojamos patirties. Susipažinau su daugybe naujų žmonių, sulaukiau daug pasiūlymų demonstruoti savo talentą Lietuvoje ir užsienyje. Žmonės gatvėje mane iki šiol pažįsta. Nebūna nė vienos dienos, kad neišgirsčiau: ‚Žiūrėk, čia Mikas iš talentų'“, – praėjus metams po pergalės kalbėjo pirmasis „Lietuvos  talentų“ nugalėtojas Mikas Stankevičius.

Šių metų projekto nugalėtojas Martynas Levickis ne kartą pabrėžė, kad dalyvauti „Lietuvos talentuose“ yra kiekvienam talentingam tautiečiui garbė. Todėl du kartus dalyvavęs projekte akordeonistas net nesvarstė galimybės pasirodyti panašiuose TV šou užsienyje.

„Lietuvos talentų“ trečiojo sezono anketą jau galima užpildyti TV3 interneto svetainėje adresu www.tv3.lt. Kaip ir kasmet, šiemet „Lietuvos talentų“ atrankos vyks įvairiuose šalies miestuose. Pirmosios atrankos planuojamos jau vasario mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų