• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai Prienų rajone įsikūrusi Trapavičių šeima išgyveno tragediją, kurios pasekmes tikriausiai jaus visą likusį gyvenimą. Prieš pusketvirtų metų nusipirkę vienkiemį, žmonės ilgainiui įsigijo ir du gražuolius šunis. Andžį ir Pūkį. Tačiau augintiniais jie džiaugėsi neilgai. Netoliese gyvenantis medžiotojas juos nušovė. Neva gynė save ir savo šunį.

REKLAMA
REKLAMA

Kuris, beje, ir išviliojo Trapavičių augintinius iš jų namo kiemo. Trejų ir vienerių metų šunys žuvo Trapavičių vaikų akivaizdoje. Kraują stingdančią istoriją tiria „24 valandų“ komisaras Vytautas.

REKLAMA

Danguolės Trapavičienės kaimynas, medžiotojas, nerado kito būdo išskirti susipešusius šunis, kaip tik juos nušauti. Nors puikiai žinojo, kad tai jo kaimynų augintiniai. 17-etis Danguolės sūnus ir 14-etė dukra patyrė šoką, kurio pasekmes gali jausti visą gyvenimą. Vaikams teko suteikti profesionalią psichologo pagalbą. Į medikus kreipėsi ir besilaukianti jų mama.

Tiesioginiame „24 valandų“ eteryje – pasakojimas apie beprasmišką šunų žūtį Prienų rajone ir diskusija su gyvūnų teisių specialistais. Antradienį 17.30 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų