REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinio savo starto Australijos dviračių lenktynių „Cancer Council Classic/Adelaide“ ir „Tour Down Under“ išvakarėse Lance'as Armstrongas žurnalui L'Equipe teigė neliūdintis: „Nesu iš tokių, kurie sėdi sudėję rankas ir skendi prisiminimuose. Kam man mąstyti apie tai, ką esu nuveikęs mindamas dviratį, kai prieš akis manęs laukia žymiai svarbesni darbai“.

REKLAMA
REKLAMA

Nenorėdamas leistis į smulkmenas, garsusis JAV dviratininkas pažymi, kad dviračių sportui yra davęs nemažai: „Mes į šį sportą atėjome turėdami naują viziją. Mes pakeitėme treniruočių metodiką, komandos žmonių mąstymą, lenktynių taktiką, netgi požiūrį, pagal kurį šis sportas parduodamas ir apie kurį kuriami mitai visame pasaulyje“.

REKLAMA

7 metus iš eilės (1999 – 2005) iškovojęs prestižiškojo „Tour de France“ čempiono vardą, Lance'as Armstrongas ir paskutiniosiose savo tarptautinėse lenktynėse Australijoje likti antrame plane.

„Ne tam skridau į kitą pasaulio galą, kad būčiau nematomas. Šitai galiu jums garantuoti. Jaučiu, kad su kiekviena diena įgaunu vis geresnę formą. Galbūt mano kojos kiek ir atsilieka, bet plaučiai tikrai ne. Tiesiog reikia pamėginti visa tai suderinti“.– sakė jis viename interviu.

REKLAMA
REKLAMA

„RadioShack“ komandos sudėtyje aplink L. Armstrongą: Markel Irizar, Robbie Hunter, Robbie McEwen (vietoj Jasono McCartney), Gregory Rast, Ben Hermans ir Manuel Cardoso.

Sporto direktorius: José Azevedo.

Susiję tekstai:

L. Armstrongas: šioms temoms aptarti prireiktų daug daug alaus

Fiasko „Tour de France“ nesumažino L. Armstrongo populiarumo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų