REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai yra neišvengiama: anksčiau ar vėliau savo kelionių metu jūs vis tiek įstrigsite oro uoste. Vietoj to, kad mėtytumėte visokius daiktus ar spardytumėte arčiausiai esantį objektą, štai keletas patarimų, ką galite veikti, kad pralinksmėtumėte, rašo interneto svetainė offtrackplanet.com.

REKLAMA
REKLAMA

Pažaiskite oro uosto gurmanų krautuvėlę

Panaudokite visus maistui skirtus pinigus, kad prisipirktumėte įvairių prekių iš oro uosto maisto parduotuvių ir sudėkite juos į vieną bendrą kulinarinį oro uosto šedevrą. Nors tai ir nėra geriausias būdas pažinti vietos virtuvę (oro uosto maisto parduotuvės yra pritaikytos turistams), vis tik tai atims nemažą jūsų laiko dalį.

REKLAMA

Pradėkite ieškodami tobulo aperityvo (galbūt sausainį ar sūrių rinkinuką) ir pereikite prie deserto (galite išlydyti zefyrus su žiebtuvėliu). Tai bus vulgaru, skanu ir linksma.

Turėkite su savimi kortų kaladę

Tuomet greičiausiai prie jūsų prisijungs ir kiti keliautojai. Skirtingos tautos žaidžia skirtingus kortų žaidimus. O vėliau, kai jau nebus taip nuobodu laukti lėktuvo, kortų žaidimą galite paįvairinti alkoholiniais gėrimais, o tada gal net prasidės žaidimai iš nusirenginėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Rašykite apie savo keliones

Išnaudokite šias prastovas savo naudai kol po neseniai aplankytų vietų jūsų atmintis dar yra šviežia. Jei sugebėsite susikaupti, belaukdami savo skrydžio, jūs net galite užsidirbti pinigų. Ar ką tik grįžote po audringos nakties Rio de Žaneire? Ar gal pamatėte ką nors įspūdingo Dubajuje? Ar jus pagavo Singapūre už tai, kad kontrabanda gabenote aguoninius riestainius? Pradėti rašyti kelioninį blogą (ar prisidėti prie jau esančio) yra puikus būdas užfiksuoti savo keliones ir galbūt net užsidirbti šiek tiek pinigų alui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išsidirbinėkite iš savo kelionių partnerio

Tai tinka tik tuomet, kai oro uoste užstringate su draugu (ar net labiau tikėtina su žmogumi, kuris buvo juo iki tol, kol nepradėjo čiaudėti, bezdėti, knarkti prieš pat jūsų veidą ištisą mėnesį). Taigi, štai ką jūs darote: nueikite į tualetą ir grįžkite su iš baimės perbalusiu veidu. Pasakykite, kad susitikote vaikiną, kuris jums pasakė, jog oro uoste visur pilna JAV Centrinės žvalgybos filmavimo kamerų ir jos stebi būtent judu. Šis vaikinas netgi pasakė jums, ką jus skaitėte laikraštyje prieš 10 minučių, baisu. Tuomet atsisėskite atgal ir stebėkite kaip jūsų kolegas kelias valandas sėdės paranojiškai išsigandęs. Efektyvu, linksma ir niekas nenukenčia (bent jau fiziškai)

REKLAMA

Gerkit, gerkit, gerkit

Visi puikiai žinome, kaip išgėrus greitai prabėga laikas. Oro uostai tai taip pat gerai žino ir juose galima atrasti įvairiausių užeigėlių, kur bus galima nuslopinti savo laukimo skausmą. Nors mums neatrodo blogai išgerti kelis bokalus alaus, tačiau visiškai prisigerti oro uoste nėra labai puiki idėja.

Be abejo, trumpai netekus sąmonės būtų išspręsta jūsų laukimo problema, tačiau blogoji šios idėjos pusė yra ta, kad tampate kišenvagių taikinių ir atkreipiate į savo oro uosto apsaugos darbuotojų dėmesį. Prisiminkite, kad, nors ir esate oro uoste, jūs vis dar kitoje valstybėje, kur girtavimas viešoje vietoje gali būti suprantamas skirtingai.

REKLAMA

Geriausias oro uostas įstrigti

Galite laikyti save laimingu, jei jums teks praleisti kažkiek laiko Tarptautiniame Honkongo oro uoste. Skirtingai nei kituose oro uostuose, čia yra 4D teatras, „Playstation“ lenktynių žaidimas ir aviacijos atradimų centras, kuriame galima išbandyti savo skraidymo įgūdžius lėktuvo kabinos simuliatoriuje. Jums reikės smarkiai pasistengti, norint, kad jums taptų nuobodu čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų