REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžius, šilta vasaros naktis. Ir du galingi kultiniai automobiliai. Būtent taip romantišką „pasivaikščiojimą“ po naktinio Paryžiaus gatves įsivaizduoja prancūzų ekstremalių filmų kūrėjai iš „stuntattitude.fr“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai labai greitas pasivažinėjimas po naktinio Paryžiaus gatves. Nieko nuostabaus, nes tam naudojami puikiai tam tinkantys automobiliai. Po savo ratais didmiesčio gatvių asfaltą čia vynioja „Porsche 911 GT3“ ir „Lamborghini Gallardo Superlegerra“. Filmo kūrėjai įspėja patiems nebandyti pakartoti tokio pasivažinėjimo, nes abiejuose automobiliuose filmavimų metu sėdėjo profesionalūs lenktynininkai.

REKLAMA

Beje, tai nėra įprastas gatvės lenktynių žanro filmukas. Stebina puikus operatoriaus darbas, nepriekaištingas montažas. Galingų motorų griausmu alsuojančiame filmuke liko vietos net Paryžiaus romantikai. Atkreipkite dėmesį į finišo vėliava mojuojančią merginą. Panašu, tik Paryžiuje įmanoma skelbti lenktynių pabaigą apsirengus tokia suknia...

Tiesa, „stuntattitude.fr“ dviračio čia neišrado. Tai toli gražu ne pirmas bandymas motorų riaumojimą atskiesti su Paryžiaus dvasia. Ar žinote, kad pirmą tokio žanro filmuką susuko ne gatvės lenktynininkai, o garsus Europos kino klasikas? Jo pasivažinėjimas po Paryžių ankstyvą rytą buvo nufilmuotas dar septyniasdešimtais praėjusio amžiaus metais. Kas jis toks ir koks jo filmas papasakosime jau greitai. Na o dabar linkime pačių geriausių įspūdžių iš naktinio pasivažinėjimo po šių dienų Paryžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų