REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 1 val., iš grupės „Sel“ koncerto besiskirstantys žmonės tapo eismo įvykio liudininkais.

REKLAMA
REKLAMA

Į stovėjimo aikštelę prie Vilniaus sporto rūmų dideliu greičiu įsukęs automobilis partrenkė prie savo automobilio ėjusią merginą (g. 1987 m.), jos draugui ( g. 1986 m.) pervažiavo pėdą ir galiausiai atsitrenkęs į stulpą buvo priverstas sustoti.

REKLAMA

Liudininkų teigimu, vairuotojas buvo neblaivus, šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje didžiuliu greičiu į aikštelę jis pasuko nerodydamas posūkio signalo.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas atskubėjo per kelias minutes, sužalota mergina buvo išgabenta į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę. Jai lūžo kairė ranka ir buvo išnarinta kairė koja. Vaikinas dėl pervažiuotos pėdos į medikus nesikreipė.

REKLAMA
REKLAMA

Liudininkų pasakojimu, už tokį neatsargų vairavimą neblaivų vairuotoją pamokė ir praeiviai – jam teko paragauti keletos smūgių.

Policijos teigimu, automobilį vairavusiam vyriškiui bus keliama baudžiamoji byla dėl vidutinio sunkumo kūno sužalojimo. Jam gresia netekti vairuotojo pažymėjimo, bauda iki 5 tūkst. litų arba areštas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų