- Vištų kepenėlės, 400 gramų
- Čili, 1 vienetas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
- Grietinėlė, 70 mililitrų
- Pomidorų padažas, 2 šaukštai
- Juodieji pipirai, maltas, pagal skonį
- Druska, pagal skonį
Gaminimas:
REKLAMA
REKLAMA
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.