- Vištų kepenėlės, 400 gramų
- Čili, 1 vienetas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
- Grietinėlė, 70 mililitrų
- Pomidorų padažas, 2 šaukštai
- Juodieji pipirai, maltas, pagal skonį
- Druska, pagal skonį
Gaminimas:
REKLAMA
REKLAMA
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
REKLAMA