• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

  • Vištų kepenėlės, 400 gramų

  • Čili, 1 vienetas

  • Svogūnai, 3 vienetai

  • Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų

  • Grietinėlė, 70 mililitrų

  • Pomidorų padažas, 2 šaukštai

  • Juodieji pipirai, maltas, pagal skonį

  • Druska, pagal skonį


Gaminimas:

REKLAMA
REKLAMA

Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.

Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.

Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų