REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidedantis savaitgalis pažers kaip niekad daug teminių Helovino vakarėlių. Atrodo, kad vakarietiškos tradicijos sėkmingai skverbiasi į naktinius klubus ir besilinksminančiųjų širdis. Balsas.lt siūlo jums griausmingiausių savaitgalio vakarėlių sąrašą!

REKLAMA
REKLAMA

PENKTADIENIS

VILNIUS

„Havana Social Club“, Halloween Balcan Network: vietoj pre-party – makiažo pamokėlės

Jei pristigsi idėjų gąsdinančiai išvaizdai, „Havana Social Club“ prieš vakarėlį siūlo užsukti į Gedimino pr. 1 esančią „Vero Cafe“, kurioje kiekvienam norinčiam bus atliktas vakarinis makiažas. O jį pademonstruoti galėsi vakarėlyje, kuriame šiurpiai trankią muziką gros „Baltic Balkan“ bei „Downtown Party Network“. Įėjimas tik nuo 21 metų, pasirodžiusiems iki vidurnakčio tekainuos 10 litų.

REKLAMA

Menų fabrikas „Loftas“: velniop meną, pašokime!

Alternatyviais menais dvelkianti vieta vakarui pasiūlys pamiršti intelektualią veiklą ir tiesiog pašėlti „Bootie Halloween“ vakarėlyje. Susirinkusius šokdins „Mash-up“ stiliaus dievai „Go home productions“ bei „Addictive TV“. Vakarėlio organizatoriai pripažino, jog „Bootie“ stiliaus vakarėlis tinkamiausias šiai šventei – jų metu kiekvienas privalo pamiršti savo tikrąjį aš ir prisistayti naujuoju „amplua“. Nesvarbu, Lady GaGa ar dantistu pavirsi. Renkamės nuo 22 val, kaina nuo 35 iki 65 litų.

REKLAMA
REKLAMA

KAUNAS

„Embassy“, Nežiūrėk po lova: vudu lėlės ir geriausios kaukės rinkimai

Sąžiningai besiruošiantiems Helovino šventei klubas „Embassy“ siūlo geriausių (t.y. baisiausių) kaukių lenktynes ir įspūdingiausių rinkimus. Šokių aikštelėje mankštins DJ Mamania ir „G&G Sindikatas“. O jei nori išlieti pykčius ir pakankinti nervų gadintojus – kreipkis į iliuzionistą Nikolą Kin, rengsiantį pasirodymą su žiauriosiomis vuvu lėlytėmis.

Vartai atveriami 21val, atėjusiems su kostiumais žadami kokteiliai už pusę kainos. Įėjimas – 10 litų, jei esi be kostiumo – kainuos brangiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠEŠTADIENIS

VILNIUS

„Pabo Latino“ – Helovino fiesta latino ritmu

Renginio organizatoriai pažada stebuklų: barmenai pavirs vampyrais, padavėjos skrendančiomis raganomis, o šokėjos – tavo košmaro nuotakomis. Po vidurnakčio prie tavęs prisijungs „Kviečiu šokti“ dalyviai!

Įėjimas iki 22val – 15lt, iki 23val – 20lt, po vidurnakčio – 30lt. Kiekvienam pažadamas nemokamas kokteilis!

„Tarantino" klube šauksis Bloody Mary šmėklos

Greičiausiai raudonasis gėrimas liesis upėmis... Organizatoriai tikina bandysiantys šauktis mirusios nuotakos vėlės. Prisišaukti padėtų šiupūs kostiumai!

REKLAMA

Bloody Mary padės prišaukti Viktoras Diawara, Giedrė Rimšaitė, DJ Bool bei Rolas (Bodegas).

Pasipuošusiems iki vidurnakčio įėjimas 10 lt, vėiau – po 15 lt.

„Misterijoje“ vaidensis Adamsų šeimynėlė

Pasirink vieną iš serialo herojų ir trauk linksmintis pagal DJ Gomez. Įėjimas nemokamas, pratęsimas žadamas ir sekmadienio vakarą.

KAUNAS

„Exit“ besilinksminančius veš iš Vilniaus į Kauną

Sostinėje nuobodžiaujančius viniečius Kauno „Exit“ žada nusigabenti į geriausią vakaro vakarėlį Lietuvoje. Šeštadienio vakarą iš „Forum Palace“ aikštelės 22h pajudės autobusas su didžėjumi bei energetinių gėrimų užtaisu.

REKLAMA

O Kaune – techno dievaitis Fergie ir jiems pagelbėsiantys Ignas bei Kastis Torrau. Beje, Fergie jau antrus metus iš eilės Halloweeną mini būtent čia.

Bilieto kaina 60lt, įkurią įeina kelionė pirmyn ir atgal (grįžtama 5val ryto). Nepamiršk pasipuošti!

KLAIPĖDA

„Dr. Who" gaudys šypsenas kankinimų krėsle

„Nosferatu“ Helovino vakarėlis pažada Fredį Kriugerį, demonus, raganas, kruvinąją Merę ir kitus baisiausius herojus. Kurie „mielai“ įsiamžins su tavimi fotoateljė.

Susirinkusius šokdins DJ Driule ir Justin Beat. Pragaro vartai atveriami 22val, pirmajam šimtui bilietai po 20 lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mr. Bond, Baisus kaip multikas halloweenas

Bent vienam vakarui pabūk šiek tiek vaiku ir įsikūnyk į savo mėgstamiausio „multiko“ herojų, gal suteikiant jam žiaurių šventiškų atributų? Visus susirinkusius nemokamai linksmins DJ Dennis Smirnov. Animaciniai herojai laukiami nuo 22h.

„Marseille lounge bar“, sekstravagantiškasis Helovinas

Lengva erotika įkalinta narvuose, kreivų veidrodžių karalystė, įspūdingi šokėjų kostiumai ir „house“ muzika pagal Driule XL, Sound's Engineers bei Andrių Rio. Jei nenori išsiskirti iš minios, išsitrauk iš spinto ką nors seksualaus ir velniškai gundančio. Įėjimas nuo 22h, pirmajam šimtui už 10 litų, pasipuošusiems – nemokamai.

REKLAMA

ŠIAULIAI

„Juonėje Pastuogėje“ rinksis baisiausios kaukės

Kartu su vilniečiais „The Spins“ bei „The Deflux“ susirinkusiems žadamos linksmybės iki paryčių. Ateik pasipuošęs – bus renkamas daugiausiai susirinkusiųjų išgąsdinęs kostiumas. Pradžia 21val, kaina 8 lt.

SEKMADIENIS

„Bermudų“ Helovino roko ritmu

Vėlinės kitaip – pagal roko skambesį. Klubas „Bermudai“ vakarą siūlo praleisti kartu su „Rebelheart“. Pradžia 22val, kaina 5-10lt.

„Gravity“ DJ'ų mesti iššūkiai ir kaukių balius

Įsisukti į kaukėtų besilinkmintojų būrį kviečia skirtingų ritmų atstovai: DJ Mamania, Jazzy iš „Amenų brolių“ bei Manfredas. Muzikinio kokteilio pradžia nuo 22val.

REKLAMA

Lyriškas „Pogo“ vakaras

Vėlių dieną skleisis folk-rock kerai kartu su grupe „Atalyje“ tiems, kurie nepripažįsta vakarietiško šurmulio. Įėjimas laisvas.

KAUNAS

„Pop Star Bar“ Helovinas kaubojų ritmu

Kartu su Raminta Vyšniauskaite iš „Power hit radio“ bei klubo rezidentu Modaco susirinkusius bus bandoma užkrėsti kaubojiška dvasia „Cowboy Halloween“ vakarėlyje. Nepamirškit skrybėlių ir aulinių batų. Žirgai rišami nuo 21val, kaina tau ir jam – po 10lt.

„BarBar'a“: halloweenas pagal „Antį“

Greičiausiai Vėlinių diena – tinkamiausia „Anties“ „Zombių“ dainai. Pažadėjo staigmenų bei specialią programą! Kaina nuo 20lt iki 30lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų