REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ledus gaminanti bendrovė nebegalės rodyti reklamos, kurioje pavaizduoti du pasibučiuoti ketinantys gėjai kunigai, praneša telegraph.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Ši katalikų bendruomenę įžeidžianti reklama buvo išspausdinta žurnale „Look" bei vaizdavo du sutanas dėvinčius kunigus, gundančia poza valgančius iš ledų dubenėlio. Reklamoje esantis užrašas skelbė: „Mes tikime seilėtekiu“.

REKLAMA

Gindama savo reklamą, „Antonio Federici“  bendrovė teigė, kad nesityčioja iš katalikybės, o „vaizduoja rimtas problemas, kurios, jų manymu, paveikė Katalikų Bažnyčią“. Bendrovės atstovai pridūrė, kad „Antonio Federici“ yra katalikiška bendrovė, bet ir toliau kurs katalikų bažnyčią kritikuojančias reklamas, kol manys, jog ji turi problemų.

Praėjusį mėnesį Reklamos standartų asociacija (ASA) uždraudė kitą „Antoni Federici“ bendrovės reklamą, kurioje pavaizduota bažnyčioje stovinti ir ledų dubenėlį bei šaukštą laikanti nėščia vienuolė ir užrašai „Nekaltai pradėtas“ bei „Ledai yra mūsų religija“. ASA teigimu, tokia reklama tyčiojosi iš Romos katalikų tikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų