REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Finalinio šio sezono moterų WTA turnyro Dohoje išvakarėse aštuonios stipriausios planetos tenisininkės pasirodė ne su įprasta sportine apranga, o pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis. Burtai jas išsiskirstė į dvi grupes, rašo BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Į Kaštoninę grupę pateko reitingo lyderė Caroline Wozniacki, Francesca Schiavone, Sam Stosur ir Jelena Dementjeva. Baltoje grupėje žais Vera Zvonariova, Kim Clijsters, Jelena Jankovič ir savaitgalį Kremliaus taurę laimėjusi Victoria Azarenka. Pastarosios vienintelės trūko vakarinių suknelių šou.

REKLAMA

Serena Williams ir jos sesuo Venus šiame turnyre nedalyvauja dėl traumų. 20 metų lenkų kilmės danė C. Wozniacki – jauniausia šio finalinio turnyro dalyvė. Ji laimėjo keturis iš penkių savo pastarųjų turnyrų ir yra puikios sportinės formos.

Beje, pirmojo Didžiojo kirčio turnyro titulo jai dar reikės palaukti – JAV atvirosiose pirmenybėse pusfinalyje C. Wozniacki nusileido V.Zvonariovai. Pastaroji finale nusileido K. Clijsters, tačiau dukart finalinio turnyro Dohoje nugalėtoja belgė gana ilgai nežaidė dėl pėdos traumos.

J.Jankovič ir J.Dementjeva taip pat negali pasigirti gera sportine forma. 4,55 mln. JAV dolerių vertės prizinio fondo turnyras prasideda antradienį. Dohoje tenisininkės pristatė ir naująjį Moterų teniso asociacijos (WTA) logotipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų