REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiek mažiau nei po savaitės „Litexpo“ pramogų rūmuose gros ilgai laukta šokių muzikos grupė „Faithless“. Pasak atlikėjus į Lietuvą atvežančios įmonės „Medusa Concert“ vadovo Remigijaus Knabiko, susidomėjimas šia grupe išties didžiulis. Nepaisant to, žymios grupės muzikantai neprimena pasipūtusių žvaigždžių ir atvykę į Lietuvą neprašo kelių jiems iškloti raudonais kilimais.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesą sakant, net negaliu pasakyti, ar jie prašo ko nors neįprasto, nes neprisimenu. Muzikantų pageidavimų sąrašuose tikrai nėra specialių pramogų, kažkokių ypatingų valgių ar gėrimų“ – tvirtino R. Knabikas. Anot jo, atlikėjai prašė kokybiškos technikos. Didžiąją dalį scenos aparatūros jie atsiveš patys.

REKLAMA

Į Lietuvą „Faithless“ atskris iš karto po Rygoje vyksiančio koncerto. Paklaustas, ar spės muzikantai apžiūrėti Vilnių, R. Knabikas sakė, jog iš Vilniaus į Rusiją koncertuoti „Faithless“ komanda išskris tik spalio 20-osios popietę, todėl laiko pasižvalgyti sostinėje šiek tiek bus.

Spalio 19-ąją koncertą pradės lietuvaičiai „Skamp“, po kurių į sceną žengs „Faithless“. Susitarime numatyta, jog užsienio žvaigždės turėtų groti ne trumpiau nei pusantros valandos. „Aišku, kiek jie gros, nuspręs patys. Tai priklausys ir nuo to, kaip nuoširdžiai lietuvaičiai prašys pakartoti vieną ar kitą kūrinį, grįžti į sceną“, – sakė „Medusa Concert“ vadovas. Anot jo, laiko per akis, mat muzikos tempas intensyvus nuo pat pradžių, tad visi norintys spės pašokti ir išgirsti mėgiamiausius kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietai į šokių muzikos dievais vadinamų „Faithless“ koncertą kainuoja nuo 80 iki 200 litų, tačiau žadama, jog artėjant renginiui bilietai brangs. Vis dėlto nei sunkmetis, nei nepigūs bilietai nestabdo lietuvaičių. „Į „Litexpo“ telpa maždaug šeši tūkstančiai klausytojų. Gali būti, jog ten tiek ir bus“, – šypsojosi R. Knabikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų