REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Legendinis anglų automobilių gamintojas „McLaren“ paskelbė, kad iki 2015 metų pirkėjams pasiūlys net penkis naujus modelius.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad iki 2015 metų bus pagaminta 4500 automobilių, o modelių ar jų modifikacijų gama pasipildys kiekvienais metais. Apie tai pareiškė šios kompanijos Šiaurės Amerikos padalinio vadovas Tonis Džozefas.

REKLAMA

Kitais metais „pirmąja kregžde“ taps „McLaren MP4-12C“. Šio monstro V8 tipo 3,8 litro darbo tūrio motoras aprūpintas VVT fazių reguliavimo sistema ir dviem turbokompresoriais. Vairuotojui variklis leis džiaugtis 600 a.g. jėga. Beje, gamintojai tvirtina, kad šis variklis yra pačios „McLaren“ kompanijos kūrinys.

Šiuo metu „McLaren MP4-12C“ įsigyti jau norėtų apie 2700 greičio gurmanų, tačiau gamintojai žada išleisti tik 1000 vienetų šio automobilio seriją.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu apie tolimesnės ateities premjeras „McLaren“ oriai tyli. Tačiau automobilių pasaulio užkulisiuose kalbama, kad, kad britai ruošiasi gaminti ir apie 100 tūkst. JAV dolerių kainuosiantį kuklesnio rango superautomobilį, kurs rinkoje konkuruotų su „Porsche 911“. Taip pat neatmetama ir „McLaren F1“ lygio monstro atsiradimo galimybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų