REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys A. Mazuronis: „M. Adomėnas privalo pasitraukti pats“

„Pastaruoju metu netyla triukšmas dėl Demokratinės politikos instituto galimai neskaidriai laimėto 2,5 mln. litų vertės konkurso aukštųjų mokyklų reitingavimui. Šios istorijos kontekste kyla du klausimai: kam iš viso reikia už milijonus reitinguoti universitetus (vadovaujantis šiuo pavyzdžiu, galima pradėti reitinguoti ir vaikų darželius, vidurines mokyklas ir pan.) bei kodėl šį konkursą laimėjo švietimo ir kultūros komiteto nario bei instituto steigėjo viešoji įstaiga?“- klausia „tvarkiečių“ partijos atstovas Seime Andrius Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA

„Priešrinkiminėje kovoje itin aršiai deklaravęs siekį visais įmanomais būdais kovoti su korupcija, bei propagavęs itin aukštus moralės bei atsakomybės standartus p. Adomėnas, panašu, visiškai pamiršo rinkėjams duotus pažadus. Dėl istorijos, kurią dabar narplioja STT bei Generalinė prokuratūra, parlamentaras privalėjo bent jau atsiprašyti visų savo rinkėjų bei prisiimti politinę atsakomybę. Deja, p. Adomėnas pasirinko kitą kelią – painiotis tarp gausybės savo keliamų versijų“, -  sakė partijos Tvarka ir teisingumas frakcijos Seime narys Andrius Mazuronis.

Reaguodamas į teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotojo pareiškimą, jog už tokius atminties sutrikimus yra teisinis pagrindas parlamentarą šalinti iš Seimo net be apkaltos procedūros, Seimo narys A. Mazuronis ragina p.Adomėną prisiimti visą politinę atsakomybę, atsiprašyti savo rinkėjų už padarytas klaidas bei nedelsiant pasitraukti iš Seimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų