REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės lyderių Linas Kleiza praleis poryt prasidėsiančią pirmąją nacionalinės komandos stovyklą Druskininkuose.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas vis dar nėra pasirašęs kontrakto su Toronto „Raptors“ klubu. Puolėjas neturi draudimo ir dėl šios priežasties kol kas negali sportuoti su kitais rinktinės kandidatais.

REKLAMA

25-erių metų. 203 cm ūgio puolėjas jau sutarė su „Raptors“ dėl ketverių metų 18,8 mln. JAV dolerių kontrakto, bet dar turi sulaukti Denverio „Nuggets“ sprendimo. Pagal lygos taisykles „Nuggets“ iki penktadienio turi teisę lietuviui pasiūlyti daugiau pinigų ir tuomet jis privalėtų grįžti į Denverį.

L. Kleiza patvirtino, kad kontrakto klausimas gali išsispręsti artimiausiu metu, tačiau lietuvis nesiryžo prognozuoti, kada tai galėtų įvykti.

„Tikiuosi, kad iki antrosios stovyklos Palangoje pradžios sutvarkysiu šiuos reikalus ir galėsiu prisijungti prie komandos“, – teigė L. Kleiza.

Artimiausiu metu žaidėjui teks vėl skristi į Jungtines Amerikos Valstijas, kur L. Kleiza turėtų galutinai suderinti naujos sutarties detales.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų