• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tour of Switzerland“ lenktynių teisėjai nutarė, kad dėl vakarykštės griūties prieš pat finišą, kurioje etapo pergalė (kaip aklai vištai grūdas) atiteko pirmam finišo liniją kirtusiam italui Alessandro Petacchi („Lampre“), kaltas – Markas Cavendishas („Columbia“).

REKLAMA
REKLAMA

Išprovokavo griūtį

Lenktynių teisėjai įsitikinę, kad M. Cavendishas, savo manevru į kairę kliudydamas Heinrichą Hausslerį („Cervelo“), sukėlė pavojų kitiems dviratininkams ir išprovokavo griūtį.

REKLAMA

Bauda

Taškų įskaitoje „Columbios“ sprinteriui minusuoti 25 taškai, bendroje įskaitoje jam pridėta 30 sekundžių ir skirta 200 Šveicarijos Frankų bauda (=143 Eurai).

Ar galės lenktyniauti?

Komandai „Columbia“ tokia bausmė yra niekinė, palyginus su rūpesčiu, ar vienas pagrindinių komandos sprinterių galės toliau lenktyniauti „Tour of Switzerland“, o ypač – „Tour de France“??

Šį rytą Markas Cavendishas atrodė pasiruošęs tęsti lenktynes. Masinėje griūtyje, kurioje jis buvo pripažintas kaltininku, dviratininkas susižeidė nugarą ir dešinį petį bei alkūnę.

REKLAMA
REKLAMA

Nestartavo

Į lenktynes nebegrįžo vienas iš „Cervelo“ komandos lyderių, Heinrichas Haussleris, kuris, antrąją lenktynių dieną „Tour of Switzerland“ lenktynėse laimėjęs 1 etapą, džiaugėsi atsigaunantis po nesėkmingos sezono pradžios.

Vokietis finišavo 55-as ir iš karto buvo išvežtas į ligoninę medikų apžiūrai. Lūžių diagnozuota nebuvo, bet dviratininkui prakirsta dešinė alkūnė ir konstatuota daugybė kūno sumušimų ir nubrozdinimų.

Susiję tekstai:

M. Cavendisho griūtis sukėlė chaosą finiše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų