REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartu ir lengvos, ir sočios pietų salotos.

2 porcijoms reikės:

- 2 didelių saujų špinatų;

- 1 stiklinės virtų laukinių arba natūralių ryžių, ar jų mišinio;

- 1 vištienos krūtinėlės (file);

- 6-8 vynuoginių pomidorų.

REKLAMA
REKLAMA

Marinatui ir padažui:

- 1 šaukšto rudojo cukraus;

- 2 šaukštų ryžių vyno (arba balto vyno ar jo acto);

- 2 šaukštų sezamo aliejaus;

- 6 šaukštų sojos padažo;

- 1 skiltelės česnako (susmulkinti);

- gabalėlio šviežio imbiero (susmulkinti);

- 0,5 čili pipiro.

REKLAMA

Marinatui skirtus ingridientus sumaišykime. Vištienos file padalinkime pusiau ir pamerkime į marinatą. Palikime porai valandų. Išėmę vištieną nusausinkime popierine servetėle. Į keptuvę įsipilsime truputėlį aliejaus ir apkepsime krūtinėles iš abiejų pusių po 3-5 minutes. Pridengus palikime 5-10 min.

Į lėkštes sudedame nuplautus ir nusausintus špinatus, užberiame virtais ryžiais. Dedame pusiau perpjautus vynuoginius pomidorus. Vištienos krūtinėles supjaustome ir dedame ant salotų. Jas apšlakstome likusiu marinatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų