REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien dėl siautėjusios liūties draudimo bendrovė „ERGO LIETUVA“ jau sulaukė 60 pranešimų apie klientų turtui sukeltas žalas. Išmokoms jau rezervuota 300 tūkst. litų. Bendrovė prognozuoja, kad turto ir kasko draudimo bendri nuostoliai sieks apie 1 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia pranešimų sulaukiama iš Kauno, kiek mažiau – iš Vilniaus bei Utenos miestų. Vidutinė šios liūties sukelta žala gali siekti daugiau nei 3 tūkst. litų turto draudimo klientams ir apie 8 tūkst. litų kasko draudimo klientams.

REKLAMA

Draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ Žalų skambučių centro specialistai šiandien taip pat registruoja pranešimus apie vakar per Lietuvą praūžusios audros žalas. Nuo ankstyvo ryto pasipylusių skambučių skaičius, bendrovės teigimu, sparčiai auga. Šiuo metu bendrovė jau prognozuoja, jog klientų patirti nuostoliai dėl audros ir liūties sieks beveik 1,5 mln. litų.

Kaunas, Elektrėnai, Jonava, Kaišiadorys, Rokiškis, Utena, Anykščiai – iš šių miestų bei rajonų sulaukiama daugiausiai pranešimų. Labiausiai nukentėjo Kauno miestas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų