REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetine sensacija tapo video, kuriame Azijinis juodasis lokys, rodos, praktikuojasi Kung Fu judesius su lazda.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo klipe, kuris buvo patalpintas į svetainę Youtube.com prieš kelias dienas, galima matyti, kaip lokys letenomis žaidžia su didžiule lazda. Galiausiai jis pradeda sukti lazdą aplink savo kaklą kaip Bruce Lee savo filmuose.

REKLAMA

Vienu metu lokys , kurio vardas Cloud (Debesis - Balsas.lt), išmeta besisukančią lazdą virš savo galvos ir vėliau ją vėl sugauna.

Internetine sensacija tapusį vaizdo klipą, trunkantį apie 3 minutes nufilmavo kanadietis YouTube.com vartotojas  alexbuzzkentaroguy Hirosimos (Japonija) mieste. Be to, jį jau peržiūrėjo daugiau nei 1,3 mln. vartotojų.

Gyvūnų elgsenos ekspertas, profesorius Marcas Bekoffas, dirbantis Kolorado universitete tikino, kad filmuota medžiaga yra nesuklastota.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai yra nepakartojamas gyvūnų egsenos pavyzdys. Tai įrodo, kad gyvūnai gali panaudoti daiktus daug sudetingesnei veiklai bei ją organizuoti. Kita vertus, jei žmonės šmoko ruonius laikyti kamuolius ant savo nosies galiuko arba dramblius tapyti straubliu, kodėl lokys negali išmokti Kung Fu meno? Mano manymu, gyvūnas buvo treniruotas tai daryti, o ne išmoko judesių spontaniškai ar savo noru," - sakė profesorius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų