REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Požiūrį į prostituciją kaip visuomenės reiškinį atskleis tyrimas, kurį per gegužės 12-20 dienomis vyksiančias anonimines apklausas atliks Lietuvos Caritas.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimas bus atliekamas Kauno, Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės savivaldybių patalpose. Bus apklausiami savivaldybių darbuotojai bei lankytojai. Apklausų rezultatai vėliau bus susisteminti ir viešai paskelbti.

REKLAMA

Lietuvos Caritas projekto "Pagalba prostitucijos ir prekybos moterimis aukoms" įgyvendintojai pirmą kartą ryžosi atvirai kreiptis į visuomenę ir taip išsiaiškinti įvairių socialinių grupių požiūrį į prostitucijos problemą.

Pasak Carito atstovų, nors Lietuvoje kartkartėmis vis kyla diskusijos prostitucijos tema, tačiau prie bendros nuomonės šiuo klausimu vis dar neprieita. Taip pat nebuvo atlikta apklausa, kuri padėtų išsiaiškinti lietuvių požiūrį į prostituciją ir šio reiškinio žalą visuomenei.

Devynių klausimų anketoje gyventojai bus kviečiami išsakyti nuomonę apie tai, ar prostitucija yra socialinė problema. Apklausos rengėjai prašys respondentus pateikti siūlymus, kaip būtų galima spręsti šią problemą, pareikšti, ką jie mano prostitucijos legalizavimo klausimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų