REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2009-2010 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės varžybų finalas, kuriame susitiks Panevėžio "Ekranas" ir Vilniaus "Vėtra" įvyks gegužės 15 dieną Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadione. Rungtynių pradžia - 17.10 val.

REKLAMA
REKLAMA

LFF taurės turnyre šį sezoną iš viso dalyvavo 50 komandų. A lygos čempionas "Ekranas" pakeliui į finalą nugalėjo Šilutės "Šilutę" ia Kauno "Kauną", o šalies vicečempionė "Vėtra" - Tauragės "Taurą" ir praėjusiais metais taurę iškovojusią Marijampolės "Sūduvą".

REKLAMA

Dvikovos vieta Kaunas pasirinktas tiek dėl geografinio patogumo, tiek dėl S.Dariaus ir S.Girėno stadiono aikštės kokybės.

"Kadangi finale žais Panevėžio ir Vilniaus komandos, šiuose miestuose rengti finalo negalėjome laikantis neutralumo principo. Atvykti į Kauną turėtų būti patogu abiejų ekipų aistruoliams. Taip pat atsižvelgėme į tai, kad šiuo metu Kauno stadione veja yra bene geriausios būklės Lietuvoje, todėl abu finalo dalyviai galės pademonstruoti visus savo sugebėjimus", - sakė LFF Varžybų vykdymo skyriaus direktorius Nerijus Dunauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Įėjimas į LFF taurės finalo rungtynes bus nemokamas. Negalintys atvykti į stadioną rungtynių transliaciją turėtų išvysti per "Lietuvos ryto" televiziją, kurios ekranuose šiemet futbolo mėgėjai gali stebėti ir A lygos čempionato kovas.

"Ekranas" ir "Vėtra" tarpusavyje LFF taurės finale žais pirmą kartą. Nuo 1990 metų Panevėžio klubas jau žaidė penkiuose finaluose ir laimėjo du kartus, o "Vėtrai" finaluose nesėkmingi buvo visi trys bandymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų