REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įprasta, kad atėjus pavasariui žmonės valosi, tvarkosi namus. Deja, pavasaris pažadina ne tik besitvarkančiuosius, bet ir teršėjus, kurie, iškuopę savo namus, atliekas nuvežę išverčia pakelėse, pamiškėse, paupiuose. Vienas toks niekdarys atliekas – indus nuo dažų, butelius – išmetė netoli kelio į sporto kompleksą „Bastilija“.

REKLAMA
REKLAMA

  

Dažniausiai teršėjai pasirenka tokias vietas, kur kas nors numesta, nebaigta tvarkyti. Į šią vietą turbūt atviliojo iškirsti krūmai.

REKLAMA

Tauragės miesto seniūnas Virginijus Žilius sakė tuo jau nebesistebintis, apvažiuodamas miestą tai šen, tai ten aptinkantis atsitiktinių sąvartynų.

– Šiukšlintojai liausis tik tuomet, kai bus įvestas visuotinis taršos mokestis. Kolegos iš kitų miestų pasakojo, kad įvedus tokį mokestį ne iš karto visur tapo švaru, bet pamažu žmonės įpranta nešiukšlinti bet kur, naudojasi konteineriais, – teigė seniūnas.

Jis sakė, kad dalį miesto teritorijoje iškirstų krūmų pasiima melioratoriai piliakalnių šlaitams sutvirtinti, pavyko susitarti, kad likusius sudegintų UAB „Tauragės šilumos tinklai“. O šiukšlės iš minėtos vietos ir kitur būsiančios surinktos ir išvežtos į sąvartyną, kai balandį Tauragės regiono atliekų tvarkymo centras skelbs akciją ir atliekas priims nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų