• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pikantiškos ir labai pavasariškos Islandiškos salotos.



Jums reikės:

Pikantiškos ir labai pavasariškos Islandiškos salotos.



Jums reikės:

REKLAMA

  • 1 geltonoji saldžiosios paprikos ankštis

  • 1 svogūno galvutė

  • 50 gr. majonezo

  • 3 šaukštai grietinės

  • 1 indelis tuno aliejuje

  • 2 pomidorai

  • 3 šaukštai pomidorų padažo

  • 0,5  žaliųjų salotų gūžies

  • 3 šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų

  • Druskos ir maltų čili pipirų pagal skonį


 

Paruošimas:

REKLAMA
REKLAMA

Svogūno galvutę nulupkite, perpjaukite pusiau, o paskui supjaustykite plonais pusžiedžiais. Saldžiosios paprikos ankštį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite šerdį su sėklomis ir supjaustykite juostelėmis.

REKLAMA

Pomidorus nuplaukite, išpjaukite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dalis. Tuną iš indelio išimkite ir supjautykite į nedidelius gabalėlius.

Žaliųjų salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite. Lapus suplėšykite į nedidelius gabalėlius ir išdėliokite į lėkštes. Ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius, svogūnų pusžiedžius ir saldžiosios paprikos juosteles.

 Majonezą, grietinę ir pomidorų padažą sumaišykite, pasūdykite ir pagardinkite džiovinto čili pipiro milteliais. Padažu apliekite salotas, o ant viršaus uždėkite pomidorų skilteles. Apibarstykite patiekalą smulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų