REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palmira Kelertienė - žvaigždžių valdovė

Panašu, jog ne žvaigždės valdo astrologę Palmirą Kelertienę, o ji valdo žvaigždes. Tiksliau, jos pačios jai tarnauja. Nepaisant laikmečio sunkumų ar išankstinių rezervuotų prognozių.

REKLAMA
REKLAMA

 Prieš kelis mėnesius spaudos kioskuose pasirodęs žurnalas „Palmiros žvaigždės“ buvo tiesiog iššluotas iš lentynų. Anot vyriausios žurnalo redaktorės Palmiros Kelertienės, Lietuvoje trūksta profesionalaus žvilgsnio į astrologiją: „Žmonės dažnai painioja burtus, horoskopus, spėjimus, suplaka viską į vieną visumą, nesuvokdami esmės. Būtent todėl nusprendėme išleisti tokį žurnalą, kuris padėtų skaitytojams suvokti, jog burtai, astrologija ar liaudies medicina yra atskiros sritys ir jas visas galima rasti mūsų žurnale.“



Susidomėjimas astrologija

REKLAMA

Žurnale „Palmiros žvaigždės“ skiriama daug dėmesio astrologijai, nes dabar jaučiamas itin didelis susidomėjimas šia sritimi. Žurnalo sėkmė iš dalies priklauso nuo to, jog dabartinis sunkus laikmetis įspraudžia žmones į rėmus ir užkrauna problemų naštą. Žmonės jaučiasi nestabilūs, išsimušę iš vėžių. Dažnai nerasdami atsako į iškilusius klausimus ir nematydami problemų sprendimo, jie ima domėtis astrologija, ieško pagalbos iš aukščiau. Tačiau anot Palmiros, tai neteisingas požiūris, nes visus gyvenimo vingius ir paties žmogaus būdą jau nulemia jo gimimo minutė. „Žinoma, žmogus gali keisti savo likimą, pakreipti jį tam tikra vaga, žinodamas palankų ar nepalankų laiką priimdamas tam tikrus sprendimus. Žurnalas „Palmiros žvaigždės“ tai ir padės sužinoti.“ – pasakoja vyriausia žurnalo redaktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio horoskopai

Kartą į mėnesį spaudos kioskuose pasirodančiame žurnale „Palmiros žvaigždės“ bus pateikiami niekur kitur nespausdinami horoskopai kiekvienam ženklui. Taip pat čia skaitytojas ras informaciją apie soliarus. „Soliarai – tai gimtadienio horoskopai. Konkretų mėnesį, konkrečią dieną gimusiam žmogui pateikiama informacija apie tai, kas jo laukia ateinančiais metais, į ką reikėtų atkreipti dėmesį. O gimtadienį švenčiančio žmogaus artimieji galės sužinoti, kokį akmenį galėtų padovanoti jubiliatui, norėdami, kad jį lydėtų sėkmė“. – nusišypso Palmira.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mėnulio tranzitai

Kiekvieną mėnesį skaitytojai galės sužinoti mėnulio tranzitus planetomis ir planetų tranzitus zodiako ženklais. Tranzitai daro įtaką mūsų būdui, mąstymui ir veiklai, sveikatai bei savijautai. „Tarkime, kovo mėnuo geriausiai tinka žarnyno valymui. Tai palankus metas rūpintis kojų grožio procedūromis. Į tai orientuojamės ir kurdami žurnalo temas. Tačiau tai dar ne viskas. Kiekviename žurnalo numeryje bus ir specialistų rašomų psichologinių, aktualių laikmečiui temų, liaudies medicinos patarimų bei sveikatos receptų.“ – užtikrina Palmira.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų