REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ kovą pasiūlys septynis naujus reisus į Suomijos miestus ir du naujus reisus iš Talino. Šios naujos kryptys – dalis planuotos oro bendrovės plėtros Suomijoje ir Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Šios abi šalys yra labai svarbios rinkos mūsų oro bendrovei. Rygos oro uostui plečiant savo galimybes aptarnauti didesnius keleivių srautus, mes plečiamės savo pagrindinėse rinkose. Matome, kad Estijai ir Suomijai skiriamas per mažas dėmesys. Pasiūlyti daugiau tiesioginių skrydžių iš Talino – mūsų strateginis žingsnis“, – sako „airBaltic“ prezidentas Bertoltas Flickas.

REKLAMA

„airBaltic“ taip pat pasiūlys daugiau skrydžių maršrutu Lapenrata-Ryga ir užtikrins septynis kasdienius reisus tarp Rygos ir Helsinkio. Kovą taip pat startuos „airBaltic“ interneto svetainės versija suomių kalba.

Per 2009-uosius metus „airBaltic“ uždirbo apie 70 mln. litų ikimokestinio pelno. Bendras keleivių skaičius per praėjusius metus išaugo 6 % ir pasiekė 2,75 mln. Per šiuos metus „airBaltic“ planuoja iš Rygos oro uosto atidaryti mažiausiai 9 naujus maršrutus. Keli iš jų jau paskelbti – tai Madridas, Umeo, Belgradas, Vasa, Amanas, Beirutas. Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su „airBaltic“ galima tiesiogiai skristi į Amsterdamą, Berlyną, Kopenhagą, Miuncheną, Paryžių, Rygą bei Romą. „airBaltic“ taip pat siūlo patogius jungiamuosius skrydžius į daugelį Europos miestų, Skandinaviją, Rusiją, NVS šalis ir Artimuosius Rytus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų