REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Ispanijos „La Liga“ čempionato mačas tarp „Zaragoza“ ir „Sevilla“ ekipų itin nesėkmingai susiklostė Lietuvos rinktinės gynėjui Mariui Stankevičiui – mūsiškiui už grubią pražangą buvo parodyta raudona kortelė, o jo ekipa pralaimėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dvikovą priešpaskutinėje turnyrinės lentelės vietoje buvę „Zaragoza“ futbolininkai nuo pat rungtynių pradžios ėmė pulti svečių vartus ir 31 min. po kampinio ir taiklaus Matteo Contini smūgio išsiveržė į priekį – 1:0.

REKLAMA

Tiesa, jų džiaugsmas truko neilgai, nes jau 34 min. „Sevilla“ puolėjas Fredericas Kanoute irgi po kampinio išlygino rezultatą – 1:1. Vis dėlto kėliniui baigiantis, 40 min., po baudos smūgio Alvaro Negredo nesėkmingai sužaidė galva ir nukreipė kamuolį į savo vartus, taip vėl leisdamas susigrąžinti persvarą „Zaragozai“ – 2:1.

Nors antrajame kėlinyje, „Sevilla“ nenurimo ir visomis išgalėmis mėgino išplėšti bent tašką, to jiems padaryti nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Maža to, svečiai susitikimą baigė tik devyniese, nes 82 min. už tyčinį spyrį į varžovą iš aikštės buvo išvytas A. Negredo, o 90 min. šiurkščia pražanga varžovų kontrataką nutraukęs Marius Stankevičius, žaidęs nuo pat rungtynių pradžios, prieš save taip pat išvydo raudoną kortelę.

Po patirtos nesėkmės „Sevilla“ ekipa su 36 taškais nusmuko į penktąją turnyrinės lentelės vietą, o „Zaragoza“, surinkusi 20 taškų, šoktelėjo į 17-ąją.

Rungtynių statistika:

„Zaragoza“ – „Sevilla“ 2:1 (2:1).

Įvarčiai: 31 min. M. Contini 1:0, 34 min. F. Kanoute 1:1, 40 min. A. Negredo (į savo vartus) 2:1.

Raudonos kortelės: 82 min. A. Negredo, 90 min. M. Stankevičius (abu iš „Sevilla), 90 min. P. A. Colunga (iš „Zaragoza“).



Siūlome pasižiūrėti įdomiausius šių rungtynių epizodus:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų