REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Havana Social Club“ skelbia žinią – nuo šiol įėjimas į savaitgalio vakarėlius kainuos tik nuoširdžią šypseną. Kam mokėti už įėjimą, jei tuos pinigus galima išleisti bare? Žinoma, į vakarėlius nebus įleidžiamas bet kas, tačiau įeinantiems pinigų už bilietus pakloti neteks.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis vakarėlis įvyks jau šį penktadienį sausio 15 d. Vakarėlyje, pavadinimu „Mr. Hollywood“, gros Dj Sania (80`s-90`s) ir Dj Odessa (80`s-90`s), kurie neabejotinai užkurs pirtį bet kuriam, kuris įkels koją į šokių aikštelę. O linksmiausia dalis ta, kad visos jų „pjaunamos“ melodijos yra pažįstamos nuo pirmo iki paskutinio akordo. Beje, tą patį vakarą, Live salėje, vyks grupės „Freaks on Floor“ gimtadienis. Ta proga bus surengtas kolektyvo koncertas (įėjimas bus mokamas).

REKLAMA

Šeštadienį, sausio 16 d. klube bus kaip niekada karšta, nes čia planuojamas „Montage Afterparty“ vakarėlis. „Havana Pub“ salėje plokšteles suks Rolandas Mackevičius (Radistai/radiofever/zipfm), o „Havana Live“ salėje vietas prie pultų užims Manfredas (Metal on Metal) ir Qazar (Mondayjazz). Jei kam nors pasirodys, kad to negana – savo gyvais pasirodymais publiką nudžiugins Justas (Freaks on Floor), šiam vakarui paruošęs specialų pasirodymą, Repo seniai ir Namų kūryba. Dar viena gera žinia – vakaro nuotaiką kurstys Jegermeister.

Ir visa tai tik už nuoširdžią šypseną prie įėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų