REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pacha“ kviečia sutikti šventes jaukiai, bet įspūdingai

Visiems, vis dar mąstantiems, kaip praleisti gražiausias metu šventes, atsakymas vienas – su šeima ir artimiausiais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kur? Į šį klausimą klubas „Pacha“ paruošė net tris atsakymus! Naująjį sezoną pasitikęs su šviežiomis idėjomis, tikrąja Ibicos dvasia, neeiliniais renginiais ir įdomiais užsienio bei Lietuvos atlikėjais, švenčių proga dviem vyšnaitėmis pažymėtas klubas kvies atšvęsti gyvai atliekamos muzikos apsuptyje. Pirmoji Kalėdų naktis žėrės įstabiais, visą elektroninės muzikos paletę apimančiais pasirodymais. Antroji nustebins „IceCream Oldschool“ renginiu su dviem regio dievaičiais „Ragga Twins“. O Naujiesiems metams vienam vakarui atgis Cassius, David Guetta, Justin Timberlake, „Snow Patrol“ ir kitų scenos grandų, kūriniai, kurie bus pristatyti lietuviško projekto „The WhiteLine“.

REKLAMA

Pirmoji Kalėdų naktis - tyli

Pirmąją Šv. Kalėdų naktį, kai visur įvyksta netikėtumai, mažą stebuklą po „Pacha“ eglute ras ir kiekvienas atėjęs paminėti šios šventės. Klube tvyros šilta atmosfera, patobulintas apšvietimas įžiebs šiaurinę žvaigždę – laukia tyli naktis su pagrindiniais vakaro svečiais, „Silence Family“ atstovais Mario Basanov, Vidžiu ir Jazzu. Viso šventinio vakaro idėja – atiduoti pagarbą lietuviškai šokių muzikai ir taip padovanoti lankytojams šilumos kupiną jaukų vakarą. Prie pagrindinių vakaro svečių savo „gyvus“ pasirodymus surengs ir Andy Lau su Virus J bei Santi Touch, kuris tai darys pirmą kartą. Tuo tarpu mažojoje salėje savo nuoširdžiausius sveikinimus dalins – Mamania ir Mantini. Praleisti tiesiog negalima!

REKLAMA
REKLAMA

Pažadėjo nuotaikingesnį pasirodymą

Andy Lau su Golden Parazyth, po griausmingai atšęsto klubo „Pacha“ gimtadienio, pasisėmė daug energijos ir įkvėpimo, tad vos pargrįžę į studiją Kaune sėdo prie naujo kūrinio. Kol kas tik nedaugelio išgirsti nauji sukėlė neįtikėtinai daug teigiamų komentarų. Šiuo metu energingą tech-house harmoniją įgavusi daina „Only Love“ greitai pasirodys radijo stočių eteryje, nors pirmasis užmanymas buvo padovanoti ją klausytojams Šv. Valentino dienos proga.

„Po ilgų dikusijų vis tik apsisprendėme, jog reikia išbadyti mūsų bendrą darbą anksčiau, o Kalėdos juk dovanų metas! O artėjant pasaulinei meilės dienai, ši daina įgaus kitokią, labiau sveikinimo formą“, - atviravo Andy Lau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andy Lau savo pasirodymo metu iš dovanų maišų ištrauks ir dar kelis naujus savo kūrinius bei gyvai juos remiksuos.  Šv. Kalėdoms jis prižadėjo pateikti kiek nuotaikingesnį pasirodymą, kuris prasidės nuo minimal-tech ir pakils iki džiugesiu trykštančio tech-house.

„Šilčiausiais savo kūriniais švenčių proga sveikinsiu visus neabejingus klubinei kultūrai. Juk savo muzika ir išreiškiu jausmus bei kuriu ją vardan savo klausytojų“, - linkėjimus perdavė Andy Lau.  

Išreikš savo nuotaiką

„Ko gero niekas negali paneigti, kad šiemet Šv. Kalėdų dvasia jaučiasi ypatingai gerai. Už lango spaudžiantis šaltukas bei sniegas mane įkvepia kūrybai, tad ir penktadienio pasirodymui į klubą atsinešiu viską ką turiu geriausio. Keli dar negirdėti kūriniai, kurių sėkme tikiu, papildyti efektais bei akapelomis išreikš mano pakilėtas šventines nuotaikas“, - su džiugesiu pasakojo Virus J, pažadėjęs vakarą užbaigti energingu progressive house su tech-house prieskoniais.

REKLAMA

Neleis nuobodžiauti

Taip sutapo, kad pirmasis Santi Touch gyvas pasirodymas bus šventinis. Nors kol kas “lietuviškosios house mafijos” šeimos nario neramina tai, kad visos reikiamos aparatūros dar negavo iš užsienio interneto parduotuvių. Tačiau patikino, kad iki penktadienio fiestos bus pilnai pasiruošęs publikai pateikti savo kūrybos bei remiksų gyvą pasirodymą.

„Viskas bus gerai! Pradėsiu nuo disko ir baigsiu deep house. Tad tie, kurie šokių aikštelėje praleis laika su manimi, tikrai nenuobodžiaus“, - pasakojo Santi Touch.

REKLAMA

Šv. Kalėdų proga jis norėtų  visiems palinkėti dažniau šypsotis, gerai leisti laiką ir kuo dažnesnių susitikimų „Pacha“ klube.

Užliulios užburiančia tyla

Įspūdingą vakaro programą vainikuosiantis garsų guru Mario Basanov,  “Silence family” globėjo Vidžio ir be galo šilto Jazzu vokalo projektas – tai klubo “Pacha” dovana, garantuosianti nepamirštamą ir stebuklingą Šv. Kalėdų vakarą. Visi, atėję kartu atšvęsti, trauks gražiausioms metų šventėms ypatingai gerai tinkančius šios trijulės į pasaulį paleistus kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasibels „IceCream OldSchool“ su „Ragga Twins“

Kaip ir kiekvieną paskutinį mėnesio šeštadienį į klubo erdves pasibels hip-hop ir r‘n‘b muzikai skirtas vakaras. Tik šįkart šventinis ir visiškai kitoks – iš Didžiosios Britanijos pogrindžio atbilda „Ragga Twins“. Kompanijai akomponuos Mamania, o vyriokai, užsitaisę du mikrofonus, skleis regio ritmų aurą – taika ir vienybė pasauliui! Tą patį vakarą prie pulto stos ir „Pacha“ mažosios salės numylėtinis Mantini bei šventinę programą paruošęs Rolandas Mackevičius iš Zip FM.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų