• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad dalyje šalies kelių eismo sąlygos sudėtingos, o išvažiavimas – sunkesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Po gausaus sniego Klaipėdos, Kretingos ir Plungės rajonuose magistralinių kelių dangos nuvalytos ir pabarstytos. Krašto kelių nuvalytos dabar jos barstomos. Valomi rajoniniai keliai.

REKLAMA

Dar yra apsunkinto išvažiavimo rajoninės reikšmės kelių Kretingos rajone ir Priekulės meistrijoje. Čia eismo sąlygos sudėtingos. Dėl apsunkinto išvažiavimo rajoninės reikšmės kelių tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Kretingos ir Klaipėdos kelių tarnybas.

Ryte snyguriavo Jonavos, Kaišiadorių, Kėdainių, Varėnos, Trakų, Ukmergės ir Utenos rajonuose. Magistralinių kelių dangos su nedidelėmis vietomis provėžomis – pabarstytos. Krašto kelių dangos provėžotos, atskiruose ruožuose padengtos prispaustu suledėjusiu sniegu.

REKLAMA
REKLAMA

Normalios eismo sąlygos Marijampolės apskrityje. Čia magistralinių kelių dangos švarios ir sausos. Krašto kelių dangos daugiausiai plikos, vietomis su nedidelėmis provėžomis.  

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 950 m. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų