REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Triskart iš eilės Italijos čempionė Sienos „Montepaschi“ ekipa intensyviai ruošiasi ketvirtadienį įvyksiančiam mūšiui prieš Lietuvos grandą – Kauno „Žalgirį“.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingai šį sezoną pradėjusiems „Montepaschi“ žaidėjams, tarp kurių yra ir mūsiškis Kšyštofas Lavrinovičius, dvikova su „Žalgiriu“ bus pirmasis Eurolygos mačas namuose. Tačiau nepanašu, kad ir svetimos sienos italams trukdytų demonstruoti savo jėgą – štai praėjusią savaitę Zagrebe „Montepaschi“ vyrai nušlavė „Ciboną“ net 85:40.

REKLAMA

Vis dėlto į susitikimą su pirmajame Eurolygos ture taip pat pergalę iškovojusiu „Žalgiriu“ italai žiūri dar atsakingiau. Oficiali Sienos „Montepaschi“ klubo svetainė taip pristato „Žalgirį“:

„Pirmasis Eurolygos mačas namuose bus su Kauno „Žalgiriu“ – lietuviška komanda, turinčia gilias tradicijas ir daug labai įdomių jaunų žaidėjų. Tai – nebe tas „Žalgiris“, kurį į viršūnę tempia legendinis Arvydas Sabonis, bet tai ekipa, kurioje puikia dera patirtis ir jaunimas, ir kuriai diriguoja treneris Gintaras Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiris“ šiuo metu yra puikios formos, o pergales klubui skina patyrę Marcusas Brownas, Dainius Šalenga, Tadas Klimavičius ir Travisas Watsonas bei jauni Mantas Kalnietis (kuris turėjo atstovauti „Benneton“, bet paskutinę akimirką persigalvojo), Mirza Begičius, Šarūnas Vasiliauskas ir Žygimantas Janavičius.

Akivaizdu, kad ketvirtadienį „Montapaschi“ klubo lauks varžovai, kurie neturės ką prarasti ir norės pademonstruoti viską, ką moka geriausiai.“

Beje, įdomus faktas, kad šį sezoną nei savo šalies čempionate, nei Eurolygoje „Montepaschi“ ir „Žalgiris“ dar nepatyrė nė vieno pralaimėjimo.

Akistatos tarp šių komandų pradžia – ketvirtadienį, 22 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų