REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vidai, prostitucija Lietuvoje nelegali“, – tokį plakatą Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgaliai iškėlė per LKL mačą, kuriame debiutavo klubo naujokas Vidas Ginevičius. Po dvikovos žaidėjas pasmerkė tokį fanų elgesį.

REKLAMA
REKLAMA

Gynėjas sostinės komandos gerbėjų nemalonę užsitraukė, nes septynerius metus gynė amžino vilniečių priešo – Kauno „Žalgirio“ – garbę.



– Kokie įspūdžiai po pirmųjų rungtynių? Kaip vertinate savo pasirodymą?

REKLAMA

– Smagu buvo žaisti vėl oficialiose rungtynėse, profesionalioje komandoje. Savo pasirodymu esu labai nepatenkintas, tačiau viskas dar prieš akis, nes kurį laiką nežaidžiau, o sėdėjau ir laukiau darbo pasiūlymo, todėl reikia laiko, kad įsivažiuočiau.

– Kokių nuobaudų sulaukėte po rungtynių?

– Prieš susitikimą treneris pasakė tam tikrą taškų skaičių, kurį galėjome praleisti. Mes jį viršijome, todėl po mačo metėme daug baudos metimų bei darėme pritūpimus. Taip žaisti netgi įdomiau.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip vertinate „Lietuvos ryto“ sirgalių iškeltą plakatą?


– Aš rungtynių metu jo net nemačiau, tik vėliau iki manęs atėjo kalbos, kad jis toks buvo ir kas jame buvo parašyta. Dėl šito dalyko labai supyko komandos kapitonas Steponas Babrauskas. Tokių dalykų daryti negalima. Žinoma, tas užrašas mane šiek tiek užgavo. Tokį fanų elgesį vienareikšmiškai smerkiu. Jie pasielgė kaip vaikų darželyje.

– Ar tikėjotės panašių dalykų iš gerbėjų?

– Kai sudariau sutartį su „Lietuvos rytu“, visko tikėjausi. Juk daug metų atstovavau „Žalgiriui“, tačiau aš nekreipiu dėmesio į tokius dalykus. Stengsiuosi kaip įmanoma geriau rungtyniauti ir iš visų jėgų padėti savo naujajam klubui.



– Ar komandos draugai juokais nepatraukia per dantį už tai, jog rungtyniavote „Žalgiryje“?

– Ne, tokių dalykų nebuvo. Atmosfera labai gerai ir tikrai nesijaučia, kad žaidžiau aršiausių priešininkų stovykloje. Visi žaidėjai yra profesionalai ir puikiai supranta viską.

Edgaras Pulkovskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų