REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Violetos Tarasovienės tolerancija vyrui kelia abejonių

Ir kas galėjo pagalvoti, kad laidos „Rožių kerai“ laida ne tik taikys, bet ir pykdys poras. Violeta Tarasovienė vienoje laidoje jau buvo vienbalsiai įvertinta kaip geriausia žmona. Tačiau šį kartą tolerancijos tema jai nebus tokia sėkminga.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuri „Rožių kerų“ dalyvė yra mažiausiai pavydi ir tolerantiškiausia vyriškiems nuklydimams bei nuodėmėms?“ – klaus pikantiškos laidos vedėjas Leo.

REKLAMA

Violeta prasitars, kad tolerancijos jai tikrai pakanka visiems vyro poelgiams, bet štai atsinešto maisto į lovą ji negali pakęsti, ypač saulėgrąžų. Po laidos filmavimo dainininkės vyras skubės paneigti šį kaltinimą ir aiškins, kad šias skrudintas sėklas į miegamąjį nešasi pati Violeta. Kaip yra iš tiesų, tikriausiai žino tik pati dainininkų šeimyna. Na, o štai vyrų komisijai maistas neužkliuvo, juos labiau pralinksmino Violetos įrodinėjimas, kad ji pati, jau besiruošdama miegui, netingi atvažiuoti ir iš vakarėlio parsivežti vyrą namo net ir dvyliktą valandą nakties.

REKLAMA
REKLAMA

„12 valandą... Taip, taip – tu tikrai labai tolerantiška“, – šypsosis Gediminas Jaunius.

O Egmontas Bžeskas net pasisiūlys Vilių pasiimti į kelių dienų  gastroles ir taip patikrinti žmonos toleranciją.

Ką į  tokį pasiūlymą atsakys Violeta, TV3 žiūrovai sužinos jau rytoj „Rožių kerų“ laidoje, antradienį, spalio 20 dieną  20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų