REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Justino Argusto  staipsnis „Energetiniai kliedesiai“. Konservatorių vairuojama aukščiausioji šalies valdžia, regis, jau apsisprendė – naujos branduolinės jėgainės Lietuvai reikia. Tačiau yra manančiųjų kitaip. Panašu, jog valdžia iškeitė sveiką protą į vaizduotę.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Vyriausybė perka profsąjungas?“. Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų lyderio, premjero Andriaus Kubiliaus, parengtą ir socialiniams partneriams brukamą susitarimą pasirašo tik tos profsąjungos, kurioms skiriama pinigų. Natūralu ar nors kiek keista?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Paskutinis Rusijos mafijos krikštatėvis“. Eidamas 69 metus, taip ir neatsigavęs po šūvių krušos, mirė legendinis Maskvos vagių autoritetas Viačeslavas Ivankovas, pravarde „Japončikas“. Apie Rusijoje sklandančias įvairias Rusijos mafijos krikštatėviu tituluojamo V.Ivankovo mirties versijas sužinosite perskaitę straipsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „Lietuvos futbolo rinktinė laukia naujų iššūkių“. Nors Lietuvos rinktinei nepavyko sukurti stebuklo ir prasibrauti į Pasaulio futbolo čempionatą, atrankos cikle demonstruotas žaidimas ir pasiekti rezultatai teikia vilčių.

„Laisvalaikis“ supažindina su artėjančiu kasmetiniu audringai švenčiamu karnavalu „Boom Grand Halloween Carnival“. Siautulinga šokių muzikos ir karnavalo kostiumų šventė įvyks spalio 31 – osios vakarą sostinėje, klube „Balsas.lt“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Pinigų skonis“ - sunkmečio įtakojamos verslo taisyklės ir jų virsmas į „džiunglių įstatymus“. Reklamos srityje tai ypač juntama. Skaitykite žurnalistės Rūtos Grigolytės straipsnį „Kol neprimušė brukdami skrajutę“ ir sužinokite, kur slypi tikroji velniava?

„Spindinčio gyvenimo“ rubrikoje – TV laidos „Akistata“ vedėjo Kristupo Krivicko interviu „Balsas.lt savaitei“. Laidos vedėjas myli Tėvynę, tačiau tokių pat jausmų nepuoselėja Bendrajam pagalbos centrui ir Algiui Ramanauskui-Greitai. Perskaitykite straipsnį ir sužinokite, kodėl.

REKLAMA

Rubrika „Technologijos“ supažindins su naujuoju telefonu „Blachberry“.Populiariausioji išmaniųjų telefonų „BlackBerry“ serija „Curve“ papildyta nauju modeliu „BlackBerry Curve 8520“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų