REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo  staipsnis „Žmonės įniršę“. Šūviai į teisėją politikams ir teisėsaugai reiškia signalą, kad valstybė praranda autoritetą ir teisingumo vykdymo monopolį. Kauniečio Drąsiaus Kedžio išpuolis suskladė visuomenę į dvi dalis: vieni – už jį, kiti – prieš. Ką daryti žmogui, kuris neranda savo teisybės nė vienoje teisėsaugos įstaigoje?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Aferos burbulas Švietimo ministerijoje“. Skaitykite apie tai, kaip nerangiai Švietimo ir mokslo ministerija aiškina, dėl kokių tikslų jos valdininkai vykdo manipuliacijas su nekilnojamuoju turtu.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Banditus bauginančios kriminalinės paraštės“. Nuo 1993 – iųjų Lietuvos žurnalistai nuolat sulaukia grąsinimų, tačiau nesileidžia baimės sukaustomi. Neseniai Lietuvą sudrebinusios skerdynės Kaune privertė sunerimti net kriminalines istorijas aprašančius žurnalistus - juk kone kasdien jie sulaukia griežtų įspėjimų ar užuominų apie jiems gresiantį pavojų.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „Realios kovos 6“: stipriausias paaiškės narve“. Jau šį sekmadienį, spalio 18 dieną, Vilniuje, klube „Balsas.lt“ („Forum Palace“) vyks įspūdingas ilgai lauktas renginys – realių kovų turnyras. Straipsnis supažindins su stipriausiais kovotojais, kurie ir susirungs turnyro metu. MMA kovose pergalę gali lemti menkiausia klaidelė, tad sunku nuspėti, kas nugalės. Viena, kas aišku - laukia netikėtumai.

„Laisvalaikis“ supažindina su grupės „Uma2rmaN“ planuojamu vieninteliu koncertu Lietuvoje. Spalio 30 dieną koncertuosianti modernaus rook grupė lieka ištikima savo kūrybai ir kategoriškai atsisako koncertuoti pagal „formatą“. Apie vyksiančią šokių muzikos šventę Kaune sužinosite straipsnyje „Black in Red Future“ fiesta pirmąsyk šokdins Kauną“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Pinigų skonis“ atskleis paslaptį, kuomet dešimtkart dešimt – daugiau nei šimtas. Sėkmingo verslo paslaptimis dalinsis reklamos agentūros „Euroreklama“ direktorius Erikas Antonevičius.

Naujasis 5 serijos BMW hečbekas sukūrė naują automobilių segmentą? Ar taip yra iš tiesų, aiškinasi rubrika „Automanija“. Taip pat šioje rubrikoje „Bugatti“ mėgėjai susipažins su  konceptiniu „Bugatti Galibier 16C“ modeliu, kuris bus pradėtas gaminti 2013 metais. Kokios būsimų superautomobilių tendencijos, kokius hibridus ketina į rinką paleisti „Citroen“ – apie tai ir dar daugiau sužinosite „Automanijos“ rubrikoje.

REKLAMA

„Spindinčio gyvenimo“ rubrikoje – aktorė ir režisierė Dalia Michelevičiūtė ketina kviesti į premjerą – šokio, muzikos ir poezijos spektaklį „Neparašyta vasaros istorija“ pagal Nobelio premijos laureatės Wislawos Szymborskos eiles. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Geležinkelio stotis tarp žemės ir dangaus“.

Rubrika „Ateities pranašai“ supažindins su nauja technologija, suteikiančia galimybę iš Žemės matyti mėnulyje mėnuleigių skelbiamas reklamas. Ar nebus taip, jog robotai Mėnulį pavers reklaminiu skydu?

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų