REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Makedonijoje vykstančiose Europos šachmatų klubų taurės varžybose po penktojo turo Vilniaus šachmatų ir bridžo klubas iš 16-osios vietos nukrito į 22-ąją (6 tšk.; partijose - 14 tšk.), o Kauno "Margiris" iš 19-osios vietos nukrito į 25-ąją (5 tšk.; partijose - 17,5 tšk.).

REKLAMA
REKLAMA

Pirmauja Skopjės "Alkaloid" (Makedonija) komanda, turinti 10 taškų iš tiek pat galimų (partijose - 21 tšk.).

REKLAMA

Varžybose dalyvauja 54 komandos.

Penktajame rate ketvirtadienį Vilniaus šachmatų ir bridžo klubas net 0-6 pralaimėjo Vokietijos bundeslygos čempionams Baden-Badeno OSG šachmatininkams, o "Margiris" sužaidė lygiosiomis 3-3 su Bratislavos "Slovan" (Slovakija) komanda.

Kauno klubui tašką pelnė Algimantas Butnorius, po 0,5 taško - Šarūnas Šulskis, Vidmantas Mališauskas, Mindaugas Beinoras ir Laimutis Šolys.

Šeštajame rate Vilniaus šachmatų ir bridžo klubas susitinka su Podgoricos "Budučnost" (Juodkalnija), o "Margiris" - su "Etela-Vantaan Shakki" komanda.

Kartu Ochride vyksta ir Europos moterų šachmatų klubų taurės varžybos, kuriose dalyvauja 11 komandų. Podgoricos "T-com" (Juodkalnija) komanda, kuriai atstovauja Viktorija Čmilytė, užima trečiąją vietą. Lietuvė ketvirtadienį iškovojo pergalę. Ji savo komandai pelnė 3,5 taško iš 5 galimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų