REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos pramogų pasaulis - itin senamadiškas. Retas atvejis, kad naujai sužibusi žvaigždutė čia įsitvirtintų ilgam. Todėl ir „Veidų lenktynių“ dešimtuke - tik laiko patikrintos įžymybės.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarą truputį atsikvėpęs Mantas Petruškevičius vėl kibo į darbus ir linksmybes. Landžiąjam  stilistui lygių nėra - antrą savaitę iš eilės jis puikuojasi pirmoje dešimtuko vietoje. Verslininkas Žilvinas Grigaitis - taip pat dažnas vakarėlių svečias. Bet, kaip pats sako, jis čia ateina tik verslo kontaktų palaikyti, savireklama jam nerūpi. Todėl ir rezultatai kur kas prastesni nei Mantuko - paskutinė vieta dešimtuke.

REKLAMA

Į „Veidų lenktynes“ sugrįžo Asta Valentaitė-Pinkevičienė. Ši dama be viešumos taip pat negali. Beje, pastaruoju metu jai draugija palaiko populiarusis Petruškevičius. Gal Mantukas Astą moko savęs populiarinimo paslapčių? Jeigu taip - mokslo rezultatai jau akivaizdūs.

Kaip niekad daug dėmesio sulaukia gražiausia 2008-ųjų metų mergina Gabrielė Martirosianaitė. Tyro veido gražuolė šiemet pradėjo studijas Vilniuje, todėl progų pašėlti su sostinės žvaigždėmis toli ieškoti nereikia. O kur dar aktorės karjeros blizgesys... (Gabrielė vaidina seriale „Moterų alėja“).

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu garbingą antrąją vietą dešimtuke užimančiai Eglei Jackaitei jaunatviško nerūpestingumo etapas - jau praeitis. Dabar reikia ne tik duonai užsidirbti (aktorė ves televizijos laidą „Grožis ir estetika“), bet ir dviem atžalom pasirūpinti. Tačiau svajonės kada nors turėti mylimą (ir mylintį!) žmogų  niekuomet neapleidžia.

Aistė Paškevičiūtė šią savaitę pakilo per dvi pozicijas. Daugiau matomumo merginai suteikia šokių projektas „Šok su manimi“. Tuo tarpu Violeta Repčenkaitė-Blėdienė vėl šiek tiek atsitraukė į šešėlį: rezultatas - kritimas penkiomis pozicijomis žemyn.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Natalijai Zvonkei ir Nijolei Pareigytei kadaise taip siektas populiarumas džiaugsmo nebeteikia, o viešuma tapo atgrasi. Tačiau žiniasklaida jų jau nebepaleidžia - juk tikros gyvenimo dramos skaitytojams kur kas įdomesnės nei pasipuikavimai naujais pirkiniais ar atostogomis užsienyje.

Šią savaitę dešimtuką paliko dvi jaunavedžių poros - Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis bei Andrius Kandelis ir Reda Gikytė. Galima numanyti, kad žinių apie juos negreit besulauksime. Juk įsimylėjėliams maloniausia - vienas kito draugija, o ne vieši pasilinksminimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų