REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Pasak Lietuvos ledo ritulio svetainės internete, antradienio vakarą pirmojoje treniruotėje Elektrėnuose turnyrui pradės ruoštis Artūras Katulis ("SoenderjyskE", Danija), Darius Lelėnas ir Donatas Kumeliauskas (abu - Liepojos "Metalurgs", Latvija), Egidijus Bauba (Daugpilio "Latgale", Latvija) ir 17 žaidėjų iš vietos "Energijos" komandos - Nerijus Dauksevičius, Artūras Kuzmičius, Lukas Jakšys, Rolandas Aliukonis, Tomas Vyšniauskas, Petras Nausėda, Paulius Tamkevičius, Justinas Vėželis, Dalius Vaiciukevičius, Martynas Šlikas, Dovydas Kulevičius, Artūras Švedavičius, Raimondas Štrimaitis, Karolis Šlikas, Artūras Visockas, Algimantas Visockas bei Žygimantas Girdžius.
Mindaugas Kieras ("Milton Keynes Lightning", Anglija) prie komandos prisijungs trečiadienį, o Gardino "Neman" (Baltarusija) ekipoje rungtyniaujantys vartininkas Arūnas Aleinikovas ir puolėjas Darius Pliskauskas atvyks tiesiai į Lenkiją.
Kitų legionierių Lietuvos ledo ritulio rinktinės šį kartą nebus. Šarūno Kuliešiaus ("Solihull Barons", Anglija) ir Andriaus Kaminsko ("Romford Raiders", Anglija) klubai kovoja dėl patekimo į Anglijos elitinės lygos atkrintamąsias varžybas, todėl jie paprašė nekviesti į rinktinę. Dėl tos pačios priežasties atsiprašė ir Dmitrijus Bernatavičius (Permės "Molot-Prikamje", Rusija), o Liepojos "Metalurgs" žaidėjas Povilas Verenis dar neatsigavo po ligos.
Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas į treniruočių stovyklą norėjo pakviesti du Kauno "Tigrų" auklėtinius - Arnoldą Bosą ir Karolį Nekraševičių, tačiau jie atvykti taip pat negalės.
Į Lenkiją Lietuvos rinktinė išvyks ankstyvą ketvirtadienio rytą, o vakare jau surengs treniruotę varžybų vietoje.
Turnyre Lenkijoje penktadienį lietuviai žais su lenkais, šeštadienį - su vengrais ir sekmadienį varžysis su kroatais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų