REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas paaiškino, kodėl neveda Angelinos

Bradas Pittas su Angelina Jolie kartu jau nuo 2005 metų. Pora augina šešis vaikus, bet kol nėra oficialiai įteisinusi savo santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Bradas tikina, kad jie ir nesiruošia susituokti, nepaisant to, kad nuolat sulaukia piktų laiškų dėl tokio savo pasirinkimo.

REKLAMA

Bradas pasakojo žurnalui „Parade“: „Aš turiu gyvenimo meilę, savo širdies draugę. Kai manęs kas nors paklausia, kodėl mes nesusituokiame, atsakau: „Galbūt tai padarysime, kai teisę į santuoką turės visi žmonės“. Nuolat tai kartoju, nors ir sulaukiu kritikos - neapykantos kupinų laiškų iš religinių grupių. Manau, kad visi žmonės turi turėti vienodas teises. Daug kas sako, kad gėjų vedybos griauna šeimas ir žaloja vaikus. Tačiau aš turėjau galimybę matyti, kaip mano draugai gėjai tapo tėvais, o jų vaikai auga mylinčioje aplinkoje. Man kelia pyktį, kai žmonės aiškina kitiems, kaip šie turi gyventi. Vieną vakarą girdėjau, kaip TV vedėjas sako, kad Angelina ir aš elgiamės blogai, nes gyvename nesusituokę ir žmonės neturėtų imti iš mūsų pavyzdžio! Tai sukėlė man juoką. Kokią teisę turi kažkas nurodinėti, kaip gyventi tam, kuris savo elgesiu nieko neskaudina?“

Bradas taip pat pasakojo, kad, nepaisant šurmulingo šeimyninio gyvenimo, jie su Angelina randa laiko pabūti kartu. Slaptoji jų vietelė - akmenų griova už krioklio jų baseine.

„Tai puiki vietelė seksui“, - pajuokavo Bradas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų