REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiryje“ – rinkodaros specialistas iš Škotijos

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ klube svečiavosi sporto rinkodaros specialistas iš Škotijos. Edinburgo „Hearts“ klube marketingo ir komunikacijos direktoriumi dirbantis Davidas Southernas Kaune praleido porą dienų, susipažino su „Žalgirio“ klubo struktūra bei komandos administracijai pristatė 1874 m. įkurto Škotijos sostinės klubo pasiekimus ir taikomas naujoves rinkodaros srityje.

REKLAMA
REKLAMA

D. Southerno darbas marketingo ir komunikacijos sektoriuje tęsiasi jau daugiau nei 20 metų. ŪBIG valdomame Edinburgo „Hearts“ klube jis dirba nuo 2005 m. vasaros.

REKLAMA

Nors svečias paminėjo, kad ne viskas, kas tinka futbolui, gali būti pritaikoma krepšinyje, tačiau mielai sutiko pasidalinti savo patirtimi – „Hearts“ komanda yra viena seniausių ir daugiausiai gerbėjų turinčių ekipų Škotijoje.

Vizito Lietuvoje metu D.Southernas pirmiausia pageidavo apsilankyti Kauno sporto halėje bei „Žalgirio“ treniruočių centre. Jis taip pat apžiūrėjo Nemuno saloje statomus pramogų ir sporto rūmus. Iš arčiau susipažinęs su Kauno „Žalgirio“ infrastruktūra D.Southernas papasakojo apie „Hearts“ klube veikiančią sezono abonementų ir bilietų pardavimo sistemą, davė patarimų kaip iš anksto ruoštis artėjančiam persikėlimui į trigubai didesnę areną.

REKLAMA
REKLAMA

Edinburgo ekipos marketingo ir komunikacijos direktorius pažymėjo savo klubo patyrimą bendraujant su įvairiomis socialinėmis ir skirtingo amžiaus gerbėjų grupėmis bei pasiūlė keletą idėjų, kurias būtų galima pritaikyti ir Lietuvoje.

Gimtojoje šalyje retai krepšinio varžybas matantis škotas teigė mėgstantis šį sportą ir negalėjo atsistebėti kaip tokios mažos šalies klubas jau dešimtmetį be pertraukų rungtyniauja aukščiausio rango Europos krepšinio lygoje su keliskart didesnius biudžetus turinčiais klubais. D.Southernas atkreipė dėmesį, kad A licencijos „Žalgiriui“ suteikimas ir proga persikelti į didesnę areną Kauno komandai atvers naujų galimybių puslapį.

Svečias taip pat pristatė Škotijoje vykdomas „Hearts“ klubo visuomenines akcijas, aptarė sėkmingiausių Edinburgo komandos projektų ypatybes ir galimybes panašius sumanymus įgyvendinti Kaune. Išvykdamas D.Southernas palinkėjo sėkmės žalgiriečiams trečiadienį vyksiančioje Eurolygos burtų traukimo ceremonijoje ir pakvietė „Žalgirio“ atstovus apsilankyti Edinburge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų