REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos vicečempionas Milano „Armani Jeans“ klubas po truputį tampa Lietuvos krepšininkų kolonija. Šią savaitę ekipa pasirašė sutartis net su trimis mūsiškiais: Marijonu Petravičiumi, Jonu Mačiuliu ir Mindaugu Katelynu (pratęsė kontraktą).

REKLAMA
REKLAMA

Komandos vadovai tikisi, kad lietuvių desantas padės „Armani Jeans“ dar sėkmingiau pasirodyti kitame sezone ne tik Italijos pirmenybėse, bet ir Eurolygos varžybose. Bene daugiausiai vilčių italai sieja su 29 metų 207 cm ūgio buvusiu „Lietuvos Ryto“ vidurio puolėju Marijonu Petravičiumi, kuriam nesidrovėdami žarsto komplimentus:

REKLAMA

„Esame be galo laimingi, kad pasiekėme susitarimą su Marijonu Petravičiumi. Tai buvo pagrindinis mūsų tikslas ir labiausiai trokštamas žaidėjas, todėl tikimės, kad jis kaip reikiant sustiprins mūsų komandą. Derybose su lietuviu reikėjo daug kantrybės, bet ji atsipirko su kaupu“, – iš džiaugsmo rankomis trina „Armani Jeans“ generalinis vadybininkas Lucio Zanca.

„Petravičius turi puikų charakterį ir yra labai dinamiškas žaidėjas. Jis nepraranda koncentracijos,  intensyviai kaunasi visas 40 minučių. Norime, kad šias savybes lietuvis perduotų ir kitiems mūsų ekipoms krepšininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną M. Petravičius savo įspūdingu žaidimu prikaustė visos Europos dėmesį, o ypač ULEB taurės finalo aštuoneto varžybose, kuriose jis ne tik tapo čempionu, bet ir laimėjo naudingiausiojo titulą. Esame įsitikinę, kad jis yra tinkamas mūsų klubui, ir didžiuojamės, kad artimiausius dvejus metus dirbsime kartu,“ – pagyrų lietuviui negaili ir vienas iš „Armani Jeans“ trenerių Piero Bucchi.

Priminsime, kad buvęs „Žalgirio“ puolėjas Jonas Mačiulis, kaip ir Marijonas Petravičius, su Italijos klubu sudarė dvejų metų sutartį, o Mindaugas Katelynas pasirašė vienų metų kontraktą.

Maža to, Italijos spaudoje pasirodė pranešimų, kad  „Armani Jeans“ į savo gretas vilioja dar vieną lietuvį – 32 metų 192 cm ūgio Rimantą Kaukėną, atstovavusį Sienos „Montepaschi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų