• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „HTC“ pristatė trečiąjį išmanųjį telefoną „HTC Hero“ su įdiegta „Android“ operacinė sistema. Šiame telefone naudojama nauja „HTC Sense“ vartotojo sąsaja. Kitos naujojo telefono funkcijos apima sujungimą su „Facebook“ ir „Flickr“: vartotojo kontaktai susiejami su jų „Facebook“ ir „Flickr“ medžiaga. Vadinasi, vartotojas gali ne tik matyti savo kontaktus, bet ir jų „Facebook“ atnaujinimus bei naujausias „Flickr“ nuotraukas. Šiame telefone buvo pagerinta ir T9 kontaktų paieška bei interneto naršyklė: telefone palaikoma vaizdo padidinimo kontrolė, naujas žymelių valdymas ir „Adobe Flash“ pagrįstas viso ekrano vaizdas.

REKLAMA
REKLAMA

Gamintojo nuotr.

Naujajame „Hero“ telefone yra įmontuotas 3,2 colių 320x480 (Half-VGA) sensorinis ekranas. Telefonas padengtas specialia danga, apsaugančia nuo pirštų atspaudų. Šis telefonas turi 5 megapikselių kamerą su autofokusu bei 3,5 mm ausinių jungtį. Įrenginyje įmontuotas ir skaitmeninis kompasas, veikiantis su „Google Maps“ programa bei naujas paieškos mygtukas. Jis pateikia naujos paieškos sistemos, kuri gali būti vykdoma ne tik telefono elektroniniuose laiškuose, kontaktuose ir kitoje įtrauktoje informacijoje, bet ir  „Twitter“ svetainėje (spėjama, kad ir „Google“), rezultatus.

Tikimasi, kad „Hero“ Europoje bus pradėtas pardavinėti jau liepos mėnesį, o Azijoje – vasaros pabaigoje. „HTC“ pažadėjo, jog 2009 metų pabaigoje pasirodys šio telefono versija, skirta Šiaurės Amerikos rinkai. Baltoje telefono versijoje yra naudojamas ir teflonas: naudojant šią medžiagą dažai tampa ne tik minkšti, bet ir patvarūs. Kol kas nepaskelta informacija, susijusi su šio telefono kaina. Manoma, jog pirmosios Europoje šiuos telefonus pasiūlys bendrovės „T-Mobile“ ir „Orange“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų