REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Panasonic“ paskelbė pradedanti tiekti Europai ir kitoms rinkoms 10-tos spartos klasės SDHC atminties korteles.

REKLAMA
REKLAMA

10 klasė – tai naujas spartos specifikacijos standartas, kurį nustatė SD kortelių asociacija kaip dalį „SD Card Specification Ver.3.0“ specifikacijos, atitinkančios reikalavimus, keliamus didelės raiškos serijiniam fotografavimui ir didelės apimties didelės raiškos filmavimui, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

Remiantis 3 kadrų per sekundę serijinio fotografavimo pavyzdžiu (1 kadras yra lygus 3 MB), į 10 klasės kortelę galima nepertraukiamai įrašyti didelį duomenų kiekį, nepraleidžiant svarbių kadrų ir nedarant įrašymo pauzių. „Panasonic“ GOLD seriją sudarys pirmosios pasaulyje atminties kortelės, atitinkančios naująją spartos klasę. Pasak bendrovės atstovų, naująją kortelių seriją sudarys tokie keturi modeliai: RP-SDW04G (4GB) / RP-SDW08G (8GB) / RP-SDW16G (16GB) / RP-SDW32G (32GB), .

REKLAMA
REKLAMA

10 klasės spartos charakteristikos ir maksimalus 22 MB/s duomenų perdavimo greitis kartu su intelektualiuoju valdymu yra puikiai pritaikyti didelės apimties duomenų įrašymui ir perkėlimui į didelės raiškos įrenginius. Be to, duomenis iš naujųjų kortelių galima didele sparta perkelti į kompiuterį, teigiama pranešime. Didelės apimties AVCHD „Full HD“ vaizdo duomenis iš pilnai įrašytos naujosios GOLD kortelės galima perkelti į kompiuterį maždaug 40 proc. greičiau, nei naudojant 4 klasės kortelę.

„Panasonic“ taip pat pranešė pristatysianti SILVER serijos 4 klasės korteles, kurių maksimali duomenų perdavimo sparta - iki 20 MB/s, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų