REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio viduryje festivalyje „Be2gether“ pirmą kartą Lietuvoje koncertuos skandinavų sunkiosios muzikos flagmanais tituluojami švedai „Clawfinger“.

REKLAMA
REKLAMA

 Daugybę ištikimų gerbėjų visame pasaulyje turintys roko veteranai negali pasigirti žiniomis apie Lietuvą, tačiau nekantrauja paragauti lietuviško alaus, pasigrožėti miškais ir pamatyti Franko Zappos paminklą Vilniuje.

REKLAMA

„Niekada nebuvau ir ne daug žinau apie jūsų šalį. Bet žinau, kad turite Franko Zappos statulą! Aš labai didelis jo gerbėjas. Dar girdėjau, kad turite labai gero alaus. Iš esmės, tai viskas ką žinau. Šioje srityje aš esu paprasta roko žvaigždė – neišmanėlis“, - pusiau juokais atvirauja grupės lyderis Zakas Tellas, kiek vėliau prisiminęs paminėti mūsų šalies gamtą. „Bet žinau, kur Lietuva yra. Girdėjome, kad festivalis yra labai gražioje vietoje su daug miškų. Jėga, man patinka miškai, būtinai pasivaikščiosime aplink festivalio teritoriją“, - pasakojo Z. Tellas.

REKLAMA
REKLAMA

„Clawfinger“ apgailestauja, kad šalyje neužsibus pakankamai ilgai, kad galėtų pakeliauti ir apžiūrėti ją iš arčiau. Atsigriebti už tai „Clawfinger“ planuoja „Be2gether“ metu. Švedai neslepia, kad po savojo pasirodymo iškarto pasiners į festivalio linksmybes, išgers daug lietuviško alaus ir pasiaus drauge su visais. Tiesa, jei pavyks, „Clawfinger“ norėtų gyvai pamatyti taip pat festivalyje grosiančių „Gogol Bordello“ pasirodymą.   

„Mes esame tie, kurie festivalyje ilgai nemiega. Mes einame linksmintis ir išgeriame visą alų. Atvykę į festivalį norime patirti kuo daugiau įspūdžių, kuo daugiau pamatyti. Ir mes tikrai eisime žiūrėti „Gogol Bordello“. „Žiauriai“ noriu jų pasiklausyti - jų muzika pritrenkianti, tiesiog fantastiška“, - savo entuziazmo neslėpė „Clawfinger“

Ilgiau nei 20 metų kartu grojantys „Clawfinger“ padarė milžinišką įtaką šiuolaikinei sunkiojo roko muzikai. New metal stiliaus pionieriais laikomi švedų muzikantai įrašė ne vieną dideliu hitu tapusį kūrinį, pardavė daugybę albumų, o taip pat padėjo iškilti kultiniams vokiečių rokeriams „Rammstein“. Lietuvos publikai „Clawfinger“ ruošia įspūdingą pasirodymą, muzikantų teigimu, jų tikslas festivalyje bus „groti taip, kad „tarpas“ tarp publikos ir scenos atrodytų toks mažas, kaip tik tai įmanoma“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų