• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Vilniaus Koncertų ir sporto rūmų salėje koncertavęs legendomis apipintas rusų atlikėjas Vitas, neseniai dar laikytas kone "Ichtiandru", atrodo, virto paprastu dainininku, tačiau dėl to jo populiarumas nė kiek nesumažėjo. Dainininko pasirodymą stebėjo pilnutėlė žiūrovų salė, o po koncerto Vito laukė keli šimtai gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Anšlaginiai koncertai

Ypatingu balsu garsėjantis dainininkas gausiai susirinkusiems žiūrovams pristatė savo antrąjį albumą "Ulybnys". Vito koncertus Lietuvoje rėmė "VL Vakaro žinios".

REKLAMA

Dainininkas Vitas Lietuvoje mylimas ne mažiau, o galbūt ir labiau nei garsioji Ala Pugačiova. Tuo galėjo įsitikinti kiekvienas, penktadienį užsukęs į Vilniaus Koncertų ir sporto rūmus.

Žiūrovų nesulaikė ir palyginus nepigūs bilietai - už įėjimą į koncertą reikėjo mokėti nuo 40 iki 120 litų. Visi sėdimi bilietai išpirkti ir į jo koncertus kitus šalies miestuose - Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Mažeikiuose ir Alytuje.

REKLAMA
REKLAMA

Dar likus pusvalandžiui iki koncerto, gretimose gatvėse prie Vilniaus Koncertų ir sporto rūmų susidarė automobilių kamščiai. Nemažai žiūrovų dėl jų buvo priversti vėluoti į koncertą, tad organizatoriams teliko kiek pavėlinti ir dainininko pasirodymą.

Keitė drabužius

Koncerto pradžioje Vitas pasirodė savo "ictiandrišku" baltu ilgu kombinezonu, kuris slėpė jo pusės metro aukščio batus, ir visai nebuvo panašus į šios Žemės gyventoją. Tačiau koncerto eigoje Vitas darėsi vis labiau panašus į žmogų. Per koncertą dainininkas persirengė net kelis kartus - baltą kombinezoną pakeitė kone klasikinis juodas kostiumas, o paskui atlikėjas persirengė baltos ir raudonos spalvų šiek tiek tautinius rusų apdarus primenančiu drabužiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovus dainininkas itin nustebino koncerto pabaigoje, kai "gyvai" uždainavo ne tik savo, bet ir porą Rusijos dainininkų repertuaro kūrinių "Do svidanija" bei "Vsio možet korali".

Žiūrovai atlikėją itin audringai palaikė jau nuo pirmos dainos. Pirmosiose eilėse sėdinčios tiek jaunos, tiek vyresnio amžiau žiūrovės vos ne visas Vito dainas dainavo kartu su atlikėju.

Publika negailėjo dainininkui net tik plojimų, bet ir gėlių. Baigiantis koncertui scenos priekyje gulėjo visa krūva įvairiausių gėlių puokščių ir minkštų žaislų, kurių įteikti į sceną per visą koncertą nuolatos lipo dailiosios lyties atstovės. Kai kurios jų įsigudrino užsilipusios ant scenos gauti dainininko autografą ar net bučinį į skruostą. Viena prie scenos stovėjusi gerbėja apsiverkė, Vitui palietus jos ranką.

REKLAMA

Daugiausia ovacijų sulaukė Vito populiarioji daina "Opera Nr.2", kurią atliekant labiausiai išryškėjo unikaliu vadinamo Vito balso, apimančio net 6,5 oktavos, savybės. Per šią dainą atlikėjas nusileido nuo scenos į publiką ir netgi leido priedainį "paklykti" vienam žiūrovui.

Apsupo gerbėjai

Po koncerto Vitas skubėjo išeiti iš persirengimo kambarėlio, nors prie tarnybinio Vilniaus Koncertų ir sporto rūmų išėjimo susirinkusi laukė kelių šimtų gerbėjų minia, nė nesiruošusi skirstytis namo.

Kruopštusis Vito vadybininkas Sergejus Pudovkinas apsaugos darbuotojų, lydinčių atlikėją link prabangaus "Mercedes Benz" automobilio, prašė su minia elgtis kuo atsargiau. Dainininką visur sekė ir jo vaizdo klipams medžiagą filmavęs operatorius, kuriam vadybininkas primygtinai sakė filmuoti gausiai susirinkusią gerbėjų minią.

REKLAMA

Dainininkas skubiai sėdo į automobilį tamsintais stiklais, todėl pasigirdo nepatenkintų gerbėjų šūksniai. Netrukus besišypsanti Vito galva išlindo pro automobilio liuką. Atlikėjas atsisveikindamas ėmė mojuoti gerbėjams, o įsiaudrinusi minia apsupo automobilį, reikalaudama autografų. Vitas per daug nesipriešino, tad vakarieniauti į Trakų restoraną "Akmeninė užeiga", kurią rekomendavo koncerto organizatoriai, pajudėjo negreit.

"VL Vakaro žinios"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų