• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos šokėjai Arūnas Bižokas ir Edita Daniūtė Anglijoje, Blekpulo mieste, vykusiose tradicinėse prestižinėse sportinių šokių varžybose klasikinių šokių programoje pateko į finalą ir užėmė trečiąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai ir užpernai šiose varžybose Kauno "Sūkurio" klubo pora, kurią treniruoja Jūratė ir Česlovas Norvaišos, buvo ketvirta.

REKLAMA

Nugalėtojų titulą apgynė pasaulio bei Europos čempionai italai Mirko Gozzoli (Mirkas Gocolis) ir Alessia Betti (Alesija Beti). Antrąją vietą užėmė kiti Italijos šokėjai - Domenico Soale (Domenikas Soalė) ir Gioia Cerasoli (Džoja Čerazoli). Finale dar šoko Danijos, Anglijos ir Slovėnijos poros.

Iš viso klasikinių šokių varžybose dalyvavo net 281 pora.

Iš karto po Blekpulo šokių festivalio Lietuvos čempionai A. Bižokas ir E. Daniūtė išvyko į Paryžiuje vyksiančias varžybas.

Pirmasis šešetukas.

1. Mirco Gozzoli - Alessia Betti (Italija)2. Domenico Soale - Gioia Cerasoli (Italija)3. Arūnas Bižokas - Edita Daniūtė (Lietuva)4. Brian Eriksen - Marianne Eihilt (Danija)5. Warren Boyce - Kristi Boyce (Anglija)6. Domen Krapez - Monica Nigro (Slovėnija).

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų