• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei Bradas Pittas yra nepatenkintas, kad Jennifer Aniston užpildė dokumentus skyryboms, tai būdas, kuriuo jis stengiasi tai parodyti, tikrai juokingas. Pagaliau po mėnesių „bus jie ar nebus kartu“ spekuliatyvių spėlionių galime pradėti kalti paskutinius vinis į poros santuokos karstą.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol esame girdėję daugelį paneigimų, kad Angelina Jolie ir Brado Pitto „artumas“ prisidėjo prie Aniston ir Pitto skyrybų. Jolie viešai yra pareiškusi, kad jai „nereikia Brado“, o Pittas įtikinėjo šios tėvą „nelindęs“ prie jos dukros. Tačiau savo veiksmais jie tiesiog šaiposi iš visų, kurie vis dar tiki aktorių „šventumu“.

REKLAMA

Kaip teigia britų laikraštis „The sun“, per savo paskutinę kelionę Bradas ir Angelina apsigyveno bendruose apartamentuose. Viešbutyje pora užsiregistravo kaip Bryce'as ir Jasmin Pilafai.

Žinoma, tai galėtų būti filmo, kuriame jie abu filmavosi reklamos dalis. Tačiau net ir pasibaigus filmo „Mr and Mrs Smith“ reklaminei fotosesijai, ponas ir ponia „Pilafai“ pasiliko Kalifornijos „Le Parker Meridien“ viešbutyje papildomas dvi dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Visą Velykų savaitgalį patenkinti aktoriai mėgavosi baseinu, saulės spinduliais ir vienas kitu.

Ką aktoriai veikė už bendrų apartamentų durų, banalu net bandyti spėti.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

Thesun.com, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų