REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijoje atrodo beviltiškai. Kauniečiai antrosiose finalo rungtynėse išvykoje 58:100 nepasipriešino Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai ir serijoje iki keturių pergalių nusileidžia rezultatu 0:2.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių kauniečių vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas sakė, jog varžovų šiandien sustabdyti nebuvo įmanoma.

REKLAMA

„Daug kalbėti nereikia, viską puikiai matėte patys - tai labai skaudus pralaimėjimas. Vilniečiai šiandien dar kartą patvirtino savo gerą sportinę formą. Reikia tik pasveikinti trenerį Rimą Kurtinaitį ir visą „Lietuvos ryto“ komandą. Aš, be abejo, tikiu savo komanda. Tikėsiu iki pačių paskutinių rungtynių, kad ir kiek jų būtų“, - sakė G.Krapikas.

„Žalgirio“ strategas nesuvokė, kas jo auklėtiniams atsitiko antrajame kėlinyje, kada „Lietuvos rytas“ susikrovė 19 taškų persvarą.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai norėčiau pažiūrėti antrojo kėlinio vaizdo įrašą. Labai įdomu pažiūrėti, kur buvo tas lūžio taškas, po kurio mes jau nebeatsigavome“, - sakė žalgiriečių „vairininkas“.

G.Krapikas pridūrė, jog dabartinei „Žalgirio“ komandai trūksta patirties.

„Finalai nėra eilinės rungtynės. Čia reikalingas charakteris, reikia tvirtumo. Daug mūsų žaidėjų dar neturi svarbių rungtynių patirties. Jauni žaidėjai šiandien neplanuotai gavo žymiai daugiau laiko pasireikšti“, - sakė treneris.

Kauno komandos strategas pažymėjo, jog sezono bėgyje patirti finansiniai sunkumai turėjo neigiamos įtakos.

„Finansinė klubo situacija nuo sezono pradžios irgi prisidėjo prie tos žaidybinės ugnelės neturėjimo. Reikia suprasti, kad visi neigiami faktoriai susideda į vieną. Be to, visa vilniečių komanda dabar yra puikios formos ir jeigu neturi tos žaidybinės ugnelės, kovoti yra labai sunku. Šiandien vilniečių sustabdyti nebuvo įmanoma“, - atviravo G.Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų