REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę finišuos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliarusis sezonas. Nors iki jo pabaigos liko vos trejos rungtynės, tačiau dar ne visi klausimai yra atsakyti. Įdomiausias iš jų - kas užims pirmąją vietą LKL turnyrinėje lentelėje. Taip pat kova vyksta dėl trečiosios vietos, tačiau ji gali pasibaigti jau šiandien.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienis

„Šiauliai“„Neptūnas“

Šiauliečiams pergalė prieš „Neptūną“ jau garantuotų trečiąją poziciją LKL turnyrinėje lentelėje. Nors tokiu atveju šiauliečiai tik susilygintų pergalių skaičiumi su „Nevėžio“ krepšininkais, tačiau reguliariajame sezone pastarieji Kėdainių klubą įveikė abu kartus, todėl stumtelėtų juos į ketvirtąją vietą.

REKLAMA

Sunku patikėti, kad namuose „Šiauliai“ gali leisti sau pralaimėti. Kita vertus, jie dar turi vieną mačą atsargoje - ketvirtadienį jie vyks į Alytų. Tačiau realu, kad ramų gyvenimą LKL prizininkai norės užsitikrinti jau šiandien.

lkl.lt prognozė: „Šiauliai“ – „Neptūnas“ 70proc. prieš 30proc.

Trečiadienis

„Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“

Į svarbiausią šios savaitės LKL reguliariojo sezono pabaigos klausimą (kas taps reguliariojo LKL čempionato nugalėtoju) atsakys būtent šios dvi komandos. Nei karto šį sezoną LKL čempionate nepralaimėjęs „Žalgiris“ prieš būsimą mačą turi šiokį tokį rezervą. Kauniečiai gali net pralaimėti „Lietuvos rytui“, tačiau ne daugiau, nei dešimties taškų skirtumu. Žinant, kad „Žalgiris“ rungtyniaus namuose, tai jau pakankami nemažas taškų kraitis. „Lietuvos rytas“ į Kauną atvyks Turino nuotaikomis. Ką tik iškepti Europos taurės čempionai turi vos dvi dienas atstatyti jėgas prieš principinę dvikovą su žalgiriečiais. Ar jų užteks? Be abejonės, turės užtekti.

REKLAMA
REKLAMA

Europos taurės čempionai nenorės pralaimėti tokiam varžovui, kuriam niekada nenori pralaimėti.

Tuo tarpu „Žalgirio“ krepšininkai bus kupini jėgų ir noro, ypač savų žiūrovų akivaizdoje, su visa derama pagarba priimti Europos taurės laimėtojus. Todėl jau dabar galima garantuoti - intriga šiose rungtynėse - neišvengiama.

lkl.lt prognozė: „Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“ 50proc. prieš 50proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų